43 metų Z.Zidane'as, kuris jau bendradarbiavo su „Mango Man“ praėjusį sezoną, tvirtino, kad fotografuotis jam buvo įdomu: „Aš likau savimi patenkintas. Rezultatas mane nustebino. Iki šio momento nesu matęs savęs tokiu rakursu“.

1998 metais su Prancūzijos rinktine tapęs pasaulio, o 2000-aisiais ir Europos čempionu, Zinedine'as Yazidas Zidane'as per savo karjerą gynė Kanų „Cannes“, Bordo „Girondins de Bordeaux“, Turino „Juventus“, Madrido „Real“ klubų spalvas, tačiau bene labiausiai jį išgarsino ne titulai, o per 2006 metų pasaulio čempionato finalą įvykęs skandalingas incidentas, kuomet jis galvą sudavė Italijos rinktinės gynėjui Marco Materazzi į krūtinę ir buvo išvarytas iš aikštės. Prancūzijos rinktinė po vienuolikos metrų baudinių serijos pralaimėjo finalą, o Z.Zidane'as baigė futbolininko karjerą.

„Mango“ – Ispanijos drabužių prekės ženklas, įkurtas 1984 metais, kurio centras yra įsikūręs Barselonoje. Vyriškų kolekcijų gamyba prasidėjo 2008 metais, iš pradžių pavadinta „H.E. Mango“ prekės ženklu, vėliau „Mango Man“.

Zinedine Zidane for MANGO MAN

Zinedine Zidane for MANGO MAN S/S 2015 – THE MAKING OF #ZidaneforMango #SS15
Posted by MANGO Man on Thursday, December 18, 2014