Taigi, ar žmonės yra priklausomi nuo žvaigždės, po kuria gimė? Kodėl vieno Zodiako ženklo atstovai visuomet atleidžia artimiesiems už jų padarytas klaidas ir nuoskaudas, o kiti turi taikstytis su kitų arogancija ir lengvabūdiškumu? Ar egzistuoja aukso viduriukas?

Ožiaragis

5-oje vietoje yra Ožiaragis. Pagrindinė savybė, kuria pasižymi žmonės, gimę po šia žvaigžde – užsispyrimas. Jie neužsiims jiems neįdomia veikla. Ožiaragiai gerbia tik kai kuriuos žmones. Visų kitų, kurie nepateko į laimingųjų sąrašą, jie taip nevertina. Ožiaragius supa ryškūs ir linksmi žmonės, nes pirmenybę teikia įdomybėms, o ne nuoboduliui. Bendravimas su šio ženklo atstovais reikalauja daug kantrybės ir atkaklumo.

Vandenis

Vandeniai iškelia į priekį savo nuomonę. Jiems ne taip svarbu, ką mano kiti. O jei supantys žmonės bando pateikti nuomonę iš savo požiūrio taško, Vandenis gali paprasčiausiai apkaltinti juos šališkumu ar kvailumu. Vandeniai yra despotiški ir visuomet siekia savo užsibrėžtų tikslų. Tose situacijose, kuomet Vandenių emocijos laimi prieš protą, judėjimo kryptis gali pakisti, tačiau vis tiek jie laikys save teisingais, kad ir kas nutiktų.

Dvyniai

Dvynių sudėtingumas pasireiškia per jų pernelyg didelį kaprizingumą ir atšiaurų elgesį su kitais žmonėmis. Jie nevertina kitų nuomonės, užtat patys yra gana plepūs ir įkyrūs. Dvynių galvose yra savas fantastinis pasaulis. Jei jūs pamėginsite sugriauti jų fantazijas – geriau pasisaugokite. Šie žmonės gali būti ir abejingi. Kokios iš šių negerovių atiteks jums – lieka tik spėlioti.

Avinas

Avinai yra impulsyvūs ir aistringi. Jie visada teisūs, net jeigu jūs bandysite jiems įrodyti priešingai. Šio Zodiako ženklo atstovai vadovaujasi paprasta taisykle – jūs turite pripažinti, kad jie teisūs bet kokiu atveju. Jei gyvenate su Avinu, ko gero, žinote, kad ginčo priežastis gali būti kažkoks menkniekis. Avinai greitai reaguoja į aplinką, lengvai užsiplieskia ir deda visas pastangas, kad apgintų savo požiūrį.

Skorpionas

Pats sudėtingiausias Zodiako ženklas – Skorpionas. Jiems neįmanoma neegzistuoja. Jie pasieks savo, kad ir kokius resursus tam reiktų panaudoti. Skorpionai yra grėsmingi ir savanaudžiai. Supantys aplinkiniai – tai jų nuosavybė, kuriais jie turi teisę „disponuoti“ kaip tik panorėję. Santykiai su Skorpionais yra nepaprasti. Jums teks susitaikyti su jo gudrybėmis, kad kaip nors susigyventumėte su juo ir užglaistytume negatyvias Skorpiono veiklos pasekmes.