Panašus projektas prieš kelerius metus buvo įgyvendintas JAV, patobulinus scenarijų, veiksmą nuspręsta perkelti į Lietuvą. Žymus fotografas Gediminas Žilinskas savo studijoje jau ne pirmą kartą įamžino modelį Justiną Kazlauskytę, tačiau šįkart fotosesijos priežastis nebuvo žurnalo viršelis. Fotosesijos rezultatas – nuotrauka, kurios pagrindu Palangos oro uoste 1,5 paros buvo ruošiama lenktynių trasa pagal Justinos kūno linijas.

Šioje neįprastoje trasoje varžytis buvo pakviesti 4 profesionalūs lenktynininkai, nuolat dalyvaujatys įvairiausiose varžybose, važiuojantys sudėtingiausiose sąlygose, tačiau nei vienam iš šio projekto dalyvių dar nebuvo tekę važiuoti trasa, išpiešta pagal moters kūno linijas. Lenktynininkai sudarė dvi komandas: Benediktas Vanagas ir Darius Baltramiejūnas – Lietuvos komanda, Wardas Sluysas (lenktynininkas iš Belgijos) ir Danielis Colembie (JAV) – Tarptautinė komanda. Lenktynių automobiliu tapo naujasis, sportinis „Lexus RC F“ modelis.

Kiekvienos komandos tikslas buvo per kuo trumpesnį laiką apvažiuoti paruoštą trasą. Kiekvienas jų turėjo po vieną ratą, o narių pasikeitimas taip pat buvo skaičiuojamas į bendrą laiką. Iššūkis - kuo tiksliau ir kuo greičiau apvažiuoti Justinos kūno linijas. Susikaupimo ir įtampos būta tarsi prieš sudėtingiausią ralį, nes tai nebuvo paprastas pasivažinėjimas – tai buvo kova tarp dviejų labai stiprių komandų.

Neįprastas varžybas laimėjo Tarptautinė komanda.