Iki didžiojo „Instagram“ plevėsos Dano Bilzeriano jam dar toli, tačiau jei Traversas Beynonas ir toliau tokiais kiekiais ir tokiu grafiku publikuos provokuojančius vaizdelius iš savo gyvenimo, gali būti, kad amerikietį pasivys, o gal net ir pralenks. 

43 metų turtuolis, rodos, rimtai įsijautė į Australijos Hugho Hefnerio („Playboy“) įkūrėjo vaidmenį – kaip ir jo garsusis kolega, pasistatė vilą, kurioje nuolat šmėžuoja pusnuogės gražuolės.
Tačiau prieš tapdamas socialinių tinklalapių žvaigžde, jis ne visada buvo žinomas kaip vakarėlių liūtas.

T. Beynonas mokykloje buvo „masyvus vyrukas su keista šukuosena“, žaidė Australijos futbolo lygoje, buvo visame pasaulyje žinomas modelis, „Miss Pasaulis“ vyras, turtingas verslininkas.
T. Beynonas gimė 1972 m. kovą Melburne. Jis yra tėvų įkurtos tabako imperijos „Free Choise“, turinčios per 200 parduotuvių visoje šalyje, paveldėtojas.

Būdamas jaunas, T. Beynonas daugiausiai laiko praleisdavo Viktorijoje ir Kvinslande. Jis lankė „Clairvaux“ koledžą, berniukų mokyklą pietiniame Brisbene, kurios devizas buvo „Kristus – mūsų gyvenimas.“

Vienas iš jo mokslo draugų vadino T. Beynoną „masyviu vyruku su keista šukuosena“. Jis parodė jo nuotrauką, kai šis buvo devintoje klasėje, ir teigė, kad prisimena jį kaip į problemas mėgstantį įsivelti vyruką: „Jis save laikė sportišku vyruku. Be to, dažnai įsiveldavo į problemas, o po mokyklos pradingo nuo žemės paviršiaus.“

T. Beynonas savo kaip futbolininko karjerą pradėjo klube „Southport Sharks“ Gold Koste, kur dabar žaidžia jo sūnus Valentinas.

Jis neseniai į internetą įkėlė žinutę, kurioje palaiko šį klubą: „Ten aš pradėjau. Išmokau sunkiai dirbti, neatsisakyti svajonių ir visiems, kurie trukdo, pasakyti „Eikit po velnių!“.

1989 m. jis buvo prisijungęs prie futbolo klubo „North Melbourne Kangaroos“, tačiau patyrė nugaros traumą ir nesužaidė nė vienų varžybų. Po metų jis buvo parduotas futbolo klubui „Brisbane Lions“, tačiau patirta trauma trukdė žaisti ir čia. Kai sugriuvo viltys tapti Australijos futbolo lygos žaidėju, prasidėjo modelio karjera. T. Beynonas vėlyvoje paauglystėje „kažkaip tai fiziškai pasikeitė“.

Jo agentas Gregas Tyshingas, kuris šiuo metu dirba užsienyje, teigia, kad sutiko T. Beynoną 9-ąjame dešimtmetyje Melburne vykusiame mados renginyje. Pasak jo, vaikinukas buvo vienas iš sėkmingiausių jo modelių tiek Australijoje, tiek JAV, tiek Europoje.

Dienraštyje „Daily Mail Australia“ išspausdintose nuotraukose galima pamatyti T. Beynoną paplūdimyje apsikabinusį modelį be viršutinės maudymosi kostiumėlio dalies, kai jam buvo 19 metų. Jis yra dėvėjęs įvairų žinomų gamintojų drabužius, tokių kaip „Levi Jeans“, „Moschino“, „Valentino“, „Canali“, „Paul Smith“ ir „Calvin Klein“. Taip pat jam teko demonstruoti parduotuvės „Myer“ vyriškus kostiumus ir nusimesti marškinėlius pozuojant „Vodka Cruisers“ 2005 metų kalendoriui.

„Tarp visų puikių darbų, su kuriais dirbo T. Beynonas – Milane vykusi fotosesija prekiniam ženklui „Versace“, taip pat Niujorke vykusi fotosesija JAV kompanijai „Raw Element“, parduodančiai vyriškus kvepalus – sakė G. Tyshingas.- Traversas buvo neabejotinai vienas sėkmingiausių ir profesionaliausių modelių Australijoje ir tarptautinėje rinkoje tuo metu, kai su juo dirbau."

Visiškai nenuostabu, kad gyvendamas užsienyje sutiko savo pirmąją žmoną, pasaulyje garsią gražuolę ir „Miss Pasaulios“ titulo nugalėtoją Ninibeth Beatriz Jimenez Leal.

N. B. Jimenez Leal studijavo pramonės inžineriją Marakaibo mieste Venesueloje, kai nusprendė dalyvauti šalies nacionaliniame grožio konkurse ir jį laimėjo.

Kelios gražuolės iš Pietų Amerikos atvyko užkariauti pasaulio scenos XX amžiaus pabaigoje. N. B. Jimenez Leal tapo Miss Venesuela 1991 m. ir tais pačiais metais buvo karūnuota „Miss Pasaulis“ Atlantoje (Džordžijos valstija, JAV) vykusiame konkurse. Jai tuo metu buvo 20 metų.

Pora susituokė ir moteris pagimdė du vaikus, Valentiną ir Liusijaną. Po to, kai tapo motina, N. B. Jimenez Leal tapo verslininke ir „Miss Pasaulis“ konkurso organizatorių buvo pasamdyta vesti renginius.

Juodaplaukė 182 cm ūgio gražuolė yra laimėjusi du ankstesnius regioninius grožio konkursus ir dirbdama Europoje, JAV ir Azijoje buvo didelė kitų dalyvių bei modelių rėmėja.

Australijoje jai teko gyventi ir Sidnėjuje, ir Kvinslande, tačiau čia jos santuoka su T. Beynonu žlugo. Neilgai trukus T. Beynonas vedė antrąją žmoną – Taeshą, su kuria susilaukė dviejų vaikų. Būtent „Instagrame“ publikuota nuotrauka, kurioje T.Beynonas vedžioja Taeshą kaip šunį, laikydamas ją už bikinio raištelių, ir sukėlė didžiulį skandalą.

Taeshos senelis Graghmas Appleby, nuotrauką, kurioje tabako magnatas jo anūkę vedžioja už bikinio raištelių apibūdino kaip „pasišlykštėtiną ir žeminančią“.

„Jam tai galbūt atrodo juokinga, tačiau nemanau, kad kam nors daugiau tai atrodo juokinga, – sakė G. Appleby po to, kai pamatė kelias „Candyman“ nuotraukas „Instagram“ tinkle.