Tu gali suvilioti šalia tavęs bare sėdinčią moterį dar iki to momento, kai su ja pasisveikinsi. Kaip teigia Buknelio universiteto psichologijos katedros profesorius Joelis Wadesas, tam reikia tik išmokti valdyti veido mimikas ir kūno judesius. Pavyzdžiui, pamėgink išmokti ir pritaikyti praktikoje šiuos neverbalinio flirto metodus.

Atsipalaiduok

Atsilošk į šalia esančios kėdės nugarėlę ar atsiremk rankomis į barą taip, kad tavo rankos būtų toli viena nuo kitos. Wadeso tyrimai atskleidė, kad tokia laikysena aplinkiniams byloja apie tavo savikontrolę. Moterys interpretuoja tai kaip dominavimo ženklą, kuris yra svarbi detalė tavo patrauklume.

Atsiverk

„Evolution and Human Behaviour“ duomenimis, vyrai, kurie nekryžiuoja rankų, atrodo patrauklesni, aktyvesni ir labiau įtikinami. Venk pozų, kuriose tavo rankos yra sukryžiuotos. Geriau sėdėk arba stovėk plačiai pastatęs kojas ir atitraukęs alkūnes nuo šonų.

Šypsokis, bet nepersistenk

Anot „Emotion“, moterys perdėtą šypsojimąsi suvokia kaip moteriškumo ar drovumo ženklą, o tai jau yra trūkumas. Tačiau ir akmeniniu veidu sėdėti nederėtų. Kaip teigia Wadesas, moterims patinka linksmi ir bendraujantys vyrai. Tik nereikia pastoviai šaipytis.

Bendraudamas prisiliesk prie pašnekovo

Apkabink savo draugą ir patapšnok per petį. Remiantis „Social Behavior and Personality“ duomenimis, prisilietimas prie draugų (tam tikrose ribose, žinoma) byloja apie tavo laisvumą, kuris paprastai moterims imponuoja.

Sutelk jos dėmesį į savo veidą

Pavyzdžiui, patrink savo žandikaulį ar smakrą. Kaip sako Wadesas, tai atkreips dėmesį į tavo vyriškiausius bruožus. Apatinės veido dalies forma yra tiesiogiai susijusi su tavo testosterono lygiu tavo organizme. Netgi jei tavo žandikaulis nėra aštrus, atkreipk jos dėmesį į savo veidą.

Kopijuok jos judesius

Tiesiog kopijuok jos gestus arba tai, kaip ji laiko savo gėrimo taurę. „Judesių atkartojimas gali suteikti tau papildomo patrauklumo“, – teigia Wadesas. Tačiau nepersistenk. „Tai gali kiek išgąsdinti moterį – ji gali pamanyti, kad tu sieki jai patikti“, – sako profesorius.

„Šaudyk“ akimis

Moterys palankiau reaguoja į vyrų, su kuriais jos jau susižvalgė, ženklus. Todėl kas kelias minutes „skenuok“ patalpą, kurioje esi, nepamiršdamas pažvelgti į tavo dėmesį patraukusį objektą. „Tau reikia pagauti jos žvilgsnį, tačiau tik trumpam“, – teigia Wadesas. Kartais per ilgas žvilgsnis gali būti priimtas kaip agresyvumo ženklas.

Sek jos signalus

Jei tu viską atlikai teisingai, ji duos tau signalą, kad yra susidomėjusi. „Ji gali atmesti savo plaukus atgal ar pataisyti juos už ausų tuo metu, kai žiūri į tave“ – sako Wadesas. Dar geriau, jei ji pakels antakius, kuomet jūsų žvilgsniai susitiks pirmą kartą. „Tai gana patikimas ženklas, kuris byloja apie tai, kad ji yra pasirengusi apie tave sužinoti daugiau“ – aiškina Wadesas.