Tačiau popmuzikos dievai jiems buvo palankūs: grupė su pertraukomis egzistuoja jau 23-ius metus, pasaulyje parduota per 130 milijonų jų įrašų vienetų, o koncertuose kartais vis dar alpsta jų gerbėjos, kadaise buvusios paauglėmis, o šiandien jau tapusios mamomis, verslininkėmis, tarnautojomis.

Nickas Carteris buvo jauniausias grupės narys, tad jam, ko gero, sunkiausia teko pakelti šlovės naštą. Sulaukęs trylikos jis tapo „Backstreet Boys“ nariu, po trejų metu jis buvo nešiojamas ant rankų Europoje, o dar po kelių metų jis jau buvo užsitarnavęs ryškiausios superžvaigždės statusą visame pasaulyje – iš sudėtingos šeimos kilęs vaikinukas sunkiai galėjo suvokti, kas vyksta aplink.

2000-aisiais jam buvo vos dvidešimt metų, o įtakingas žurnalas „People“ jį devintuoju numeriu įtraukė į „50 gražiausių planetos žmonių“ sąrašą. Po dvejų metų leidinys „CosmoGirl“ Nicką Carterį titulavo seksualiausiu pasaulio vyru. Tokiam jaunam, seksualiam ir turtingam vaikinui, žinoma, moterų dėmesio netrūko.

Kai kurios žiniasklaidos priemonės pateikia gana įspūdingus skaičius – esą dainininkas susitikinėjo ir draugavo su 45 moterimis: „Playboy“ modeliais, dainininkėmis, aktorėmis. Tačiau kai 2013 metais jis sutiko savo būsimą žmoną ir sūnaus motiną, fitneso trenerę, Lauren Kitt, vietos trumpalaikiams romanams nebeliko.

Šiandien Nickui Carteriui yra 36 metai ir milijoniniais tiražais pardavęs ir grupės, ir solinius albumus, jis dairosi į naujus horizontus – šių metų pavasarį kino teatruose pasirodė siaubo filmas „Dead 7”, prie kurio kūrimo smarkiai prisidėjo ir dainininkas.