Ir visai nesvarbu, kokio ilgio jūsų plaukai, esate garbanota ar tiesių plaukų – žaidimams su šukuosenos tekstūra netrukdo niekas.

Grožio salono „Andre team“ meistrai sukūrė tris modelius – tris skirtingas šukuosenos tekstūriškumo interpretacijas: Žaižaruojančiam vakarėliui klube, dalykiniam pokyliui, o gal iškilmingam vakarui.

Žavingas efektas, nekasdieniška ir išradinga prabanga: glotnios, žvilgančios bangos leidžiasi žemyn, palaipsniui virsdamos pašėlusiomis garbanomis. Tokia šukuosena neabejotinai taps ryškiausiu jūsų vakarėlio aprangos aksesuaru.

Elegancija su užtaisu: glotnus viršugalvis, ypatingą dažymą pabrėžiantys atgal sušukuoti trumpi plaukai. Bet ne tik tai: dailiu siurprizu tampa mažutėmis kasytėmis susuktos spiralės, kurios atkartoja ausies formą ir suteikia rafinuoto išskirtinumo. Subtilu, elegantiška ir truputį paslaptinga.

Iš ilgesnių plaukų sukurta prabangią kriauklę primenanti aukštyn kylanti šukuosena. Pabrėžiamas formos vientisumas ir plauko natūralumas: savaime nušviesėję galai, susukti ant tamsesnių plaukų bazės tampa dailiu ornamentu. Plaukai susukti lengvai, tarsi į viršų kiltų laisvomis girliandomis, todėl šukuosena dvelkia romantišku vintažu.

Idėja ir šukavimai: Rita Milašauskienė ir Dovilė Danylaite, www.andreteam.lt
Makiažas: Ala Volkova
Stilius: Ieva Mašauskienė, www.andreteam.lt
Foto: Aura Kubiliūtė – Šimkienė, www.aurafoto.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)