Visų pirma, pasirinkti tinkamą higieninę kosmetiką ir odą prižiūrėti tiek ryte, tiek vakare. Ryte nuvalyti nuo odos riebalų perteklių, prakaito likučius. Dienos metu naudoti dieninį kremą, o tik tada keliauti prie kreminės pudros. Vakare, žinoma, nuvalyti makiažo likučius ir kitus nešvarumus, atsiradusius ant odos dienos metu.

Šiandien video reportaže vizažistė Olesia Žuravliova pademonstruos, kaip šias problemas užmaskuoti, naudojant dekoratyvinę komsetiką.

Labai dažnai tenka girdėti nuogąstavimus, jog esant šioms odos problemos kreminė pudra dar labiau jas suaktyvins. Todėl vizažo meistrė Olesia taip pat patars, kaip kasdien prižiūrėti veido odą.

Labai svarbu kreminę pudrą naudoti pagal savo odos tipą: riebiai, mišriai, normaliai ar sausai odai. Kitu atveju dėl savo tekstūros ir ingredientų kreminė pudra gali turėti komedogeninį poveikį (kemšantį poras).

Taip pat labai svarbus etapas kasdienė odos priežiūra. Tiek ryte, tiek vakare veidą reikia nuprausti higienine kosmetika, o kartą per savaitę atlikti odos valymą. Tokiu atveju dekoratyvinės kosmetikos panaudojimas nepaskatins šių problemų atsiradimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)