Labiausiai meistrus nudžiugino tai, kad mergina visiškai atsidavė į jų rankas, tiek makiažo specialistės, tiek kirpėjos-stilistės, neturėdama jokių pageidavimų.

„Esame labai dėkingos jai už šią drąsą ir pasitikėjimą, kad galėjome paleisti savo fantaziją. Taip gavosi labai stiprus ir netgi radikalus darbas. Čia labai svarbu yra asmeninė drąsa. Ankstesni modeliai jos neturėjo. Jų kūno kalboje jautėsi, kad jie bijo. O kai žmogus bijo, tu stengiesi neperžengti tų jo ribų, kad jis jaustųsi patogiai. Juk kuriame ne tik dėl efekto, bet ir dėl to, kad žmogus jaustųsi gerai“,- sakė stilistė Eglė Saunorytė-Kinderienė.

Meistrės teigimu, visada yra stengiamasi kiek įmanoma daugiau įtikti klientui, bet žmonės turi susidarę savo šabloninę nuomonę. Jie labai bijo pokyčių, o tai iš karto įspraudžia kūrėją į tam tikrus rėmus ir tada yra labai sunku ką nors tokio radikalesnio pasiūlyti. Žinoma, jeigu tas įvaizdis neatitinka žmogaus gyvenimo būdo, tada jis tampa našta. Tačiau šiuo atveju mergina yra pakankamai pašėlusi, dirbanti pramogų versle su meno žmonėmis, tai jai toks ryškus įvaizdis – tik privalumas. Ji galėjo sau leisti daug daugiau, negu bet kuris kitas žmogus.

Kuriant šukuoseną projekto dalyvei buvo viename modelyje yra sujungti trys kirpimai. Anot E. Saunorytės Kinderienės, tai ir yra naujoji banga, kai laikomės tam tikrų taisyklių, bet sudedam į krūvą, suardom, sumiksuojam ir gaunam kažką labai individualaus.

Pamačiusi rezultatus, Eglė prisipažino, kad dabar gatvėmis turės vaikščioti labai pasitempusi, nes suvokia, kad į ją žiūrės žmonės ir jai reikės stengtis save kontroliuoti. O meistrė drąsina moteris – jeigu norite žalios sruogos plaukuose – darykite ją priekyje, kad gerai matytųsi!

Makiažą projekto dalyvei darė vizažistė Jolanta Lobovkina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (121)