Pastarasis pusmetis šiai tenisininkei nebuvo lengvas. Ji sužinojo, kad rimtai serga. Sporitninkei buvo diagnozuotas Sjögreno sindromas: sudėtinga liga, kurią sukelia imuninės sistemos sutrikimai. Tačiau V. Williams pareiškė, jog yra pasiryžusi kovoti su šia liga ir vėl pasirodyti teniso kortuose.

„EleVen“ padės jums pasiekti asmeninį rekordą, įveikti pralaimėjimo kartėlį ir būti gyvenimo čempionais. Jeigu blogai atrodysite, tai ir žaisite atitinkamai“, - apie savo kolekcijos koncepciją sakė tenisininkė.

V. Williams pridūrė, kad sukurti šiuos drabužių modelius ją įkvėpė meilė dailei ir akvarelės dažams. Daug raštų sportininkė nupiešė pati. Ji taip pat papuošė drabužius nedideliais aukso spalvos pakabukais, kuriuos galima pamatyti ant daugumos palaidinių.

Venus Williams  kolekcija "EleVen"
Venus Williams  kolekcija "EleVen"
Venus Williams  kolekcija "EleVen"
Venus Williams  kolekcija "EleVen"
Venus Williams  kolekcija "EleVen"

elevenbyvenus.com nuotraukos

Tarp tenisininkių yra ir dar viena žymi dizainerė. Savo rankinių ir avalynės kolekciją pristatė ir Marija Šarapova. Šios rusų sportininkės kūrinių galima įsigyti Niujorko butike „Cole Haan“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją