Naujausia „Valentino“ aukštosios mados kolekcija – bendras mados namų kūrybos vadovų Pierpaulo Piccioli ir Maria Grazia Chiuri projektas, kurį jį patys apibūdina kaip odę meilei.

Šilko raukiniai ir pūstos rankovės leido pasijusti kaip Shakespearo pjesėse. Savo Džuljetoms „Valentino“ mados namai netgi parūpino žemę šluojančių raudonojo vyno spalvos apsiaustų, galinčių sušildyti vėsų vakarą belaukiant savo Romeo.

Ilgos šilko, muslino ir velveto suknelės aukštomis apykaklėmis ir ilgomis rankovėmis kūrė nekaltų siluetų įvaizdį, kurį dar pabrėžė laikmetį atspindinčios manekenų šukuosenos ir parausvinti skruostai.

Nors „Valentino“ kolekcijos pristatymui pasirinkta erdvė ir priminė buduarą, pati kolekcija alsavo ne seksualumu, o romantika.

Subtilumas jokiais būdais nėra tapatus senamadiškumui – tą kuo puikiausiai įrodė „Valentino“ mados namai. Vienas iš kolekcijos pagrindinių akcentų – kūno spalvos organzos suknelė, dekoruota auksu ir kristalais. Įdomus faktas: suknelė buvo siuvama net 3500 valandų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)