Vieno geriausių Lietuvos kirpimo meistrų šou, pavertė sostinės „Olympic Casino Lietuva“ tikru Las Vegasu, kuris provokavo ryškiais kontrastais ir erotikos elementais.

Prieš kelis metus, kaip teigė, paskutinį savo šou surengęs kūrėjas dabar grįžta su nauju įkvėpimu ir teigia sukūręs bene stipriausią savo kolekciją. Vienintelė tokia ryški naktis mieste sužėrės prabanga, azartu, provokuos išsilaisvinti iš stereotipų ir atsiverti nepagražintai tikrovei.

„Atvežiau tikrą Las Vegasą į Lietuvą. Nepagražintą, tokį, koks jis yra – pilnas kontrastų: gatvės, kur žėri stulbinanti prabanga, o pakampėse gulinėja benamiai ar desperatiškai šlovės siekia gatvės muzikantai, kur kunkuliuoja bemiegis naktinis gyvenimas, klesti nesuvaidintos emocijos. Būtent į tokį svaiginantį kontrastų pasaulį ir įtrauksiu žiūrovus. Tąnakt jie pajaus į save nukreiptas tikro Las Vegaso šviesas“, – kolekcijos nuotaikas pristato V. Gigevič.

Kūrėjas perteikė asmeninę trijų skirtingų Las Vegasų interpretaciją: dieninio, naktinio ir paryčių. Tokią prieigą V. Gigevič pasirinko neatsitiktinai, kiekviena jų pasakoja nesumeluotas istorijas, taip pat, leidžia subtiliau pereiti prie labiausiai provokuojančios, paryčių, dalies.

„Dieną Las Vegasas kunkuliuoja žmonių srautais, yra kiek ramesnis, nėra tiek benamių, keistuolių, kurie pasirodo naktį. Sutemus – viskas vėl kitaip. Ten yra visko tiek daug! Kolekcijos pristatyme netruks erotinių provokacijų, bus nemažai nuogo kūno, intriguojančių detalių, pavyzdžiui, suknelė, kuri pagaminta tik iš krūtų imitacijų ir kiti elementai, kuriuos atskleisiu šou metu“, – pasakoja V. Gigevič.

Šukuosenų meistras kuria provokuojantį tikrumą, kuris skatina nusimesti stereotipus ir atskleisti tikrą, o ne dirbtinai pagražintą savęs versiją. V. Gigevič akcentuoja asmenybes, kurios neturi ribų ir kaukių. Tikrumo nuotaikas sustiprino ir tai, kad podiumu žengė ne profesnionalūs modeliai, bet žmonės, kurie tiesiog atsiliepė į V. Gigevič kvietimą dalyvauti šou.

Specialiai šiam šou buvo suprojektuotas veidrodinis podiumas, kurį tarsi apaugo šviečiantys stiebai, formuosiantys šviesų mišką. Šviesos reflektavo su veidrodiniu paviršiumi, žais atspindžiais. Veidrodinis podiumas, pasirinktas neatsitiktinai, jis simbolizuoja tarnystę grožiui.

„Kas sakė, kad grožis išgelbės pasaulį? Mes, nuolankūs grožio tarnai, parodysime, kad niekas jūsų neišgelbės. Mūsų rankos suteptos krauju, o ašaros paslėptos po makiažu. Jūs mūsų nepažinsit, nes jūs šlovinsite naktį, kuri taps jūsų gražiausiu košmaru“, – šypsosi V. Gigevič.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (141)