Lietuvos pramogų pasaulyje itin išsiskiria gražuolės dainininkės Irūna Puzaraitė (23) ir Inga Valinskienė (46). Abi jos stilingos, ryškios – pavyzdys kiekvienai moteriai. Jei norite ir jūs atrodyti kaip šios atlikėjos, paklausykite neseniai savo kolekciją pristačiusio stilisto Kęsto Rimdžiaus (31) patarimų.

Patarimai aukštaūgėms

1. Venkite ryškių ir intensyvių eklektinių spalvų, nes jos tik vizualiai platina ir didina figūrą.

2. Nedėvėkite apsmukusių drabužių – verčiau rinkitės puse dydžio mažesnį apdarą, jums puikiai tiks liemenuoti drabužiai.

3. Aukštoms moterims rekomenduoju palaidų garbanotų plaukų šukuosenas. Venkite griežtų kirpimų, nesukite plaukų į kuodus. Aukštaūgėms dažnai tinka kirpčiukai.

Pagrindinės aukštų moterų klaidos:

• Dažnai aukštaūgės vengia avėti batelius aukšta pakulne, tačiau aš siūlau joms neatsisakyti aukštakulnių, tačiau stengtis, kad jų pakulnė būtų ne didesnė nei 8 centimetrai.

• Nustokite kompleksuoti dėl savo ūgio – daugeliui vyrų patinka aukštaūgės.

Patarimai coliukėms

1. Visada avėkite aukštakulnius – jie vizualiai pailgins kojas, jūsų laikysena bus gražesnė.

2. Niekada neskaidykite figūros su horizontalių raštų drabužiais, rinkitės vertikalių raštų apdarus – jie taip pat jus paaukštins.

3. Plaukus šukuokite į viršų, susiriškite juos į arklio uodegą, darykitės kuoduką – tai amžina ir visuomet madinga klasika.

Pagrindinės žemaūgių klaidos:

• Nedėvėkite ryškių spalvų pėdkelnių ar kojinių, nes jos optiškai storina kojas.

• Neužgožkite kaklo plaukais. Rinkitės tokias šukuosenas, kurios jį atidengia.

Daugiau skaitykite naujame nemokamo žurnalo „Mieste“ numeryje.