Mados industrijos specialistė I.Tarėlaitė tikino, kad tokie naujo prekės ženklo drabužiai „gydys“ pirkėjus itin kokybiškais audiniais bei spalvomis, stebins netikėtomis ryškiomis detalėmis ir modeliais. Visą kolekciją sudaro virš šimtas drabužių, tačiau renginio metu pristatyta virš keturiasdešimt drabužių derinių.

Dizainerės kolekcijoje naudota šilkas, vilna ir kašmyras. Visus drabužius puošia su mišku susijusios detalės. Svarbiausi drabužių akcentai yra miškas, lapės ir, kad moteris būtų pastebėta.
„Pirmas audinys, kurį išsirinkau, buvo su miško vaizdais, todėl dėl to kilo padaryti kolekciją, pavadinimu „Miškas“. Viskas, kas vėliau buvo lipdyta, tai derinta prie pirmojo audinio“ – pasakojo mados specialistė.

Kolekcija „Miškas“ skirta brandžiai, žinančiai savo vertę moteriai, kuri mėgsta patogumą, o kartu ir mažas detales.

Kadangi visa kolekcija susijusi su gamta, todėl kolekcijos pristatymui pasirinkta nestandartinė vieta. Podiumas iškeistas į zoologijos muziejų. Inga Tarėlaitė tikino, jog Tado Ivanausko zoologijos muziejus yra ta vieta, kurioje galima susilieti su gamta, nes čia yra ir miškas, ir gyvūnai, kurie dera prie jos sukurtų drabužių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)