Šiuo metu galima sau leisti būti ryškesnei. Ryškios lūpos, blizgantys šešėliai ir viliojantys pravedimai padeda sukurti ir įsijausti į nepamirštamą amplua.

2017 m. simboliu taps ugninis gaidys - tai guvus paukštis, einantis iš proto nuo visko, kas krenta į akis – nestandartiško, spalvingo, blizgančio, žėrinčio.

Vizažo meistrė Birutė Pajedienė demonstruoja pagrindines šventinio makiažo tendencijas.

Ateinantys metai ugnies ženkle, tad bus madingi visi raudoni atspalviai. Pradedant švelniai rožiniais ir baigiant bordo niuansais.

„Žinoma, šie tonai labiausiai tinka lūpoms. Kalbant apie akis, galima rinktis aukso, terakotos, bronzos ar šokolado tonus“,- sako B. Pajedienė.

Pagrindiniu „trendu“ taps blizgučiai, žėručiai, įvairiomis formomis papildantys akių šešėlius, pravedimus, lūpas ar kaip atskiros detalės, deimančiukai ar kristalai, puošiantys makiažą. Naujametiniame įkarštyje būtina sau leisti daugiau spindėjimo, išbandyti tai, ko nedrįstume niekada. Stambūs blizgučiai ir birūs „gliteriai“ – puikus pasirinkimas puošiant makiažą, o suknelė gali būti ir visai minimalistinė, ir ilga, marga.

Jei esate labai konservatyvi ir nesiryžtate eksperimentuoti, makiaže B. Pajedienė rekomenduoja išbandyti stilizuotą klasiką – neįprastą storą pravedimą su kampu šonuose ar pabrėžtu apatiniu voku.

Pravedimų variacijos gali būti įvairiausios – ryškus ant viršaus ar tarsi „prasimušantis“ iš po voko šešėlio.

Taip pat puikus pasirinkimas jau tapęs įprastu - dūminis makiažas. Jis gali būti monochrominis ar spalvotas, tradicinis ar originalus, su blizgučiais, blizgesiais ar be.

Blakstienos - puiki pridėtinė detalė, greitai sukurianti gundantį žvilgsnį, šventinį įvaizdį.

Visgi nepamirškite, kad vakarėlių įkarštyje, patalpose būna karšta, todėl svarbu, kad makiažo pagrindas būtų kokybiškas ir atsparus.

Naudokite makiažo bazes, o makiažą užtvirtinkite fiksatoriumi. Ir, žinoma, su savimi puiku turėti kompaktinę pudrą ir lūpų dažus, šventės įkarščio pėdsakams paslėpti.

Makiažas: Birutė Pajedienė
Nuotraukos: Gintautas Gelbūda
Suknelės: TwinSet Simona Barbieri (Kaunas)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt