Merginai „Goldwell Lietuva“ komanda - stilistė Eglė Saunorytė – Kinderienė ir vizažistė Jolanta Lobovkina pakeitė įvaizdį ir iš kuklios mergaitės ji virto ugniaplauke mergina.

„Bendrą mintį nusakė pati Jogintė. Ji norėjo, kad plaukų galiukai būtų šiek tiek kitokios spalvos, ji paminėjom keletą technikų, tai ombre arba balayage. Aš pasiūliau ryškesnį įvaizdį ir ji sutiko. Pats tipažas ir veido ovalas diktavo tam tikrą nuotaiką. Taip pat jos labai subtilus mergiškas ir jaunatviškas moteriškumas nurodė kryptį. Ji niekam neprieštaravo ir pradėjom dirbti“,- sako E. Saunorytė Kinderienė, visą virsmą su kolege padariusi per mažiau nei 4 val.

Jogintė prisipažįsta, kad jau seniai norėjo nusidažyti plaukus kaip nors įdomiau. Tad gavusi pasiūlymą dalyvauti pokyčių projekte apsidžiaugė, kad bus galima pagaliau įgyvendinti šį savo norą. „Gal kažkiek buvo ir nedrąsu, bet kartais mėgstu taip elgtis – tiesiog padarai ir padarai. Nors gal šiek tiek tos raudonos spalvos ir prisibijau, bet kirpėja paaiškino, kad ta ryški spalva laikui bėgant apsiplaus. Namiškiai labai gerai reagavo, visi tik sako komplimentus“,- šypsojosi mergina.

Stilistės teigimu, Jogintės virsmas ją pačią nustebino gerąja prasme, nes žmonių džiaugsmas po pasikeitimo labai įkvepia. „Kai jų akimis pamatau tai, kokį tai jiems padaro įspūdį, tai pati sau atrandu savo profesiją iš naujo. Tai man stipriausias mano asmeninis pojūtis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (240)