„Džiaugiamės galėdami dovanoti mados mylėtojams Lietuvoje ne tik kokybišką mados leidinį, pasaulyje pelniusį „mados biblijos“ vardą, bet kartu ir kultūros bei meno šaltinį, nes būtent „L’Officiel“ pagrindas yra talentas ir kūrybiškumas, o ne komercinė išraiška“, – teigė žurnalo vyr. redaktorė Jurgita Garbaravičienė.

Pirmasis madų žurnalo numeris pasirodė Prancūzijoje 1921 metais. Ketvirtajame praėjusio amžiaus dešimtmetyje „L’Officiel“ pasauliui pristatė aukštosios mados koncepciją, o aštuntajame atvėrė kelius tokiems dizaineriams kaip Claude’as Montana, Christianas Lacroix ir Jeanas Paulis Gaultier.

„L’Officiel Mada“ - bendras mados žurnalo „Express Mada“ ir prancūziško „L’Officiel“ leidėjų projektas. Žurnalą leidžia koncerno „Scaent Baltic“ dukterinė įmonė „Franchise Media“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją