Vizažistė Giedrė itin lengvu ir gaiviu makiažu išryškino Sandros bruožus: akis, akcentavo lūpas. Plaukų stilistas Vytas žaismingumo Sandrai suteikė suformuodamas lengvas, netvarkingai pasidraikiusias garbanas.

Merginai parinkti drabužiai – „De‘Žavu Design“ kolekcijos suknelė bei sijonas, pasiūti iš natūralių medžiagų. Drabužiai išryškina merginoje slypinčio moteriškumo bei valiūkiško paslaptingumo sintezę, puikiai atskleidžia ne tik charakterį, bet ir nuotaiką: kapučino spalva tinka visoms svajotojoms, ryški koralų - emocingoms, garstyčių raštai – žaismingoms asmenybėms.

Pasinerkite į akimirkos nuotaiką bei vasariškų spalvų vėjo gūsį ir jūs!

Sandra Damušytė
Sandra Damušytė
Sandra Damušytė
Sandra Damušytė
Sandra Damušytė
Sandra Damušytė
Sandra Damušytė
Sandra Damušytė
Sandra Damušytė
Sandra Damušytė
Sandra Damušytė

Makiažas, šukuosena: Giedrė Marcinonytė, Vytas Paukštė (salonas „UFF“)
Stilius ir nuotraukos: Diana Abramavičiūtė „De'Žavu vintage boutique";
Fotografuota: Dizaino virtuvė – interjero studija/krautuvėlė.

O tu ar norėtum pakeisti savo stilių, makiažą, šukuoseną ir susikurti visiškai kitokį įvaizdį? Ar norėtum naująjį įamžinti meniškoje, žaismingoje, o gal ir beprotiškoje „De'Žavu vintage boutique“ fotosesijoje, kurią už drąsą gausi dovanų?! Jei taip, skaityk sąlygas ir DALYVAUK!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)