Šiuo metu gėlėtas sukneles keičia subtilesni, klasikiniai langeliai ir kiti geometriniai raštai. Ypač madingas militaristinis stilius ir jam „priklausanti“ rusvai žalsva spalva bei visi jos atspalviai. Sluoksniavimas ir tarpusavyje derinami skirtingų medžiagų drabužiai – itin tobulas derinys šį rudenį.

Suspindėk: metalo blizgesio aukštakulniai

Rudenėjant bus madingi įvairūs aukštakulniai: vos kelių centimetrų ir stulbinamai aukšta pakulne. Šiuos modelius vienijanti tendencija – šiek tiek smailėjanti noselė. Itin madingi – metalo imitacija dekoruota ar dviejų spalvų pakulne.

Naujiena – safyrų, granatų ir smaragdų spalvos, metalo blizgesio bateliai. Prie jų derės elegantiškos suknelės ar pieštuko formos, liemenį išryškinantis sijonas. Puikiai ir stilingai atrodydamos žengsite į susitikimą.

Deichmann stilistų teigimu, šį rudenį madingi kniedėmis ir blizgiomis akutėmis dekoruoti aukštakulniai. Taip puošiamas batelių užkulnis, pakulnė, noselė ar net viskas kartu. Prie tokių aukštakulnių išbandykite plačias kelnes.

Atskleisk pašėlusią prigimtį

Atvėsus orams, aulinukai yra būtiniausias avalynės modelis, kurį privaloma turėti. 2013 m. rudenį šio tipo avalynė yra grubi, su vos keliais puošybos elementais ir, atvirkščiai – gausi detalių. Vyraujančios spalvos – juoda ir ruda.

Šio rudens sezono madingiausieji – kaubojaus ir baikerio stiliaus aulinukai. Pastarieji puošiami iš kniedžių formuojant rokeriško stiliaus atributus: žvaigždes, kryžius ir vėliavas. Roko merginos dvasią geriausiai padės atskleisti eklektiškas įvaizdis: baikerio tipo aulinukai avimi prie odinių kelnių ir lengvos šifono suknelės.

Ne tik kniedėmis, bet ir kontrastingų spalvų apsiuvais ar kutais gražinami lyg iš laukinių Vakarų atkeliavę kaubojaus stiliaus auliniai. Jie stilingai atrodys avimi prie aptemptų kelnių ar figūrą pabrėžiančių suknelių bei plačių sijonų.

Bus vietos ir kedams

Šiemet ruduo neįsivaizduojamas ne tik be patogių plokščiapadžių sportinių batelių, bet ir be kedų paaukštinta pakulne. Jei 2013 m. pavasarį ir vasarą tokio modelio kedai buvo neoninių spalvų, šaltuoju metų laiku jie kur kas „santūresni“. Stilistų pastebėjimu, vyraujančios ir madingiausios spalvos – mėlyna, ruda, pilka, juoda.

Pagrindiniai tokių kedų akcentai rudens kolekcijose – sidabro, aukso ir bronzos spalvų kniedės, kuriomis itin gausiai puošiami ir plokščiapadžiai sportiniai bateliai. Abiejų modelių kedai derės prie šį sezoną madingų, griežtų formų militaristinio stiliaus drabužių, paltų ar švarkų, kurie vizualiai platina pečių liniją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)