Tačiau tarp eksponatų atsirado ir trys menkai prisidengusios moterys, vaikščiojusios po galeriją be jokio leidimo.

Orsė muziejaus pareigūnai neapsidžiaugė tokiu reklaminiu prancūzų mados tinklo „Etam“ reginiu, teigdami, kad tai nėra ta impresija, kurią turėtų sukelti ši galerija.

Minėtame vaizdo įraše į muziejų įėjusios manekenės nusimeta lietpalčius ir vaikšto vilkėdamos tik apatiniu trikotažu ir avėdamos aukštakulnius, kol jas išveda apsaugos darbuotojai.

Įraše girdisi, kaip jos nervingai kikena, o muziejaus lankytojus ištinka šokas.

Galerijos direktorė laikraščiui „Liberation“ sakė, kad teisininkai jau ruošia oficialų skundą kompanijai „Etam“.

„Aš esu atsakinga už filmavimą ir tokiems vaizdams niekada nebūčiau pritarusi. Tai neįsivaizduojama“, - sakė Amelie Hardivillier.

Direktorė pareikalavo, kad „Etam“ pašalintų šį vaizdo įrašą iš savo tinklalapio. Tačiau jis jau išplito internete.

Tai ne pirmas kartas, kai „Etam“ pasiunčia apatinio trikotažo modelius į garsius Paryžiaus objektus, norėdama išgarsinti savo kolekcijas.

Ankstesnėse reklamose tie patys modeliai, vilkintys tik apatiniu trikotažu, čiuožinėjo Eiffelio bokšto čiuožykloje ir ėjo pro patikrinimo postus Charleso de Gaulle`o oro uoste.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją