Visi J.Deppo suvaidinti personažai, pradedant Jacku Sparrow („Karibų piratai“), George‘u Jungu („Kokainas“), Edwardu Scissorhandsu („Edvardas Žirkliarankis“) ir baigiant Sweeney‘u Toddu („Svynis Todas: demoniškas Flyto gatvės kirpėjas“), arba rimti, arba mistiniai, ekscentriški, mąstantys ir besielgiantys ne taip, kaip visi.

J. Deppas irgi ne eilinis. Nepaprastas aktorius, nepaprastas gyvenimo nelepintas žmogus, ką išduoda ir ant kūno paties aktoriaus įrėžti aštuoni randai.

„Mano kūnas lyg dienoraštis. Seniau tam tikrus įvykius ar svarbius nutikimus jūreiviai ištatuiruodavo ant savo kūno... Žmonės linkę įamžinti tam tikras gyvenimo akimirkas, ir visai nesvarbu, ar tai daro patys peiliu, ar profesionalus tatuiruočių meistras“, - vienam žurnalui yra sakęs aktorius.

J. Deppas prisipažįsta vaikystėje išgyvenęs dėl tėvų skyrybų, jį kamavo nevisavertiškumo ir nesaugumo jausmas, taip pat įvairiausi kompleksai, apleidę 1984 m., aktoriui nusifilmavus pirmajame filme „Košmaras Guobų gatvėje“ ir pamažu atradus savąjį .

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją