Sunaudos kilometrus audinio

Trečią kartą spalio 9-11 dieną Vilniaus Rotušėje rinksis tūkstančiai jaunavedžių, kurie planuoja susituokti 2016 ar 2017 metais. Didžiausioje vestuvių parodoje Išteku.lt jie ieškos geriausių pasiūlymų, apžiūrės vestuvių naujoves, gyvai susitiks su daugybe vestuvinių paslaugų teikėjų ir net iškart užsisakys - juk kas pirmesnis, tas ne tik gudresnis, bet ir taupesnis.

Šiemet paroda lankytojų laukia ne tik pačioje Rotušėje, bet ir sostinės širdyje - Rotušės aikštėje. Joje bus eksponuojamos palapinės, pritaikytos švęsti vestuves gamtoje ar kitoje norimoje netradicinėje vietoje, jose profesionalūs dekoratoriai puoš skirtingų stilių vestuvinius stalus, arkas.

Vieninteliai Lietuvoje itin prabangių paviljonų statytojai “Vip Deluxe” žada atskleisti, kaip atrodė ne vieno žinomo Lietuvos žmogaus vestuvės, kurios vyko gamtoje ar jų namų kieme. Jų užsakovų sąrašas vertas raudono kilimo.

“Paviljono dekorui sunaudosime net kelis kilometrus prabangių audinių, kabinsime tikrus krištolinius sietynus. Stalus puošime šilkinėmis staltiesėmis, serviruosime veidrodiniais padėklais, prancūziškomis krištolinėmis taurėmis, bulgarišku porcelianu ir pasidabruotais įrankiais”, - pasakojo “Vip Deluxe” vadovas Linas Zienius.

Ekspozicija Rotušės aikštėje bus nemokama ir prieinama visiems norintiems pasisemti modernių vestuvių idėjų.

Paviljonus ir dekorą vestuvėms rekomenduojama užsisakyti bent jau pusmetis iki šventės, nors populiaresnėmis datomis gali būti sunkiau rasti tiekėjus.

Susitikimai su dizaineriais

Pačioje Rotušėje vestuvių paroda įsikurs per abu aukštus ir pasiūlys susiplanuoti vestuves nuo pasipiršimo iki medaus mėnesio.

Atskiroje salėje įsikurs žinomiausi vestuvinių suknelių dizaineriai - Egidijus Rainys, Viktorija Jakučinskaitė, Lilija Larionova, INŽI ir kiti. Jie pristatys savo darbus ir lauks asmeninių susitikimų su nuotakomis. Kiek reikia laukti pas juos užsakytos suknelės? Dizaineriai vestuvinę suknelę gali sukurti per keletą mėnesių.

“Parodos tikslas - parodyti visa, kas geriausia, įdomiausia ir moderniausia vestuvėms Lietuvoje, nes diktuojame vestuvių madas ir tendencijas”, - parodos tikslą išsakė parodos organizatorės ir vestuvių idėjų portalo Išteku.lt įkūrėjos Rita Alksnienė ir Goda Prapuolenytė-Leonavičienė.

O tobulą šventę galima susiplanuoti ir per kelerius metus, ir per kelias savaites - viskas priklauso nuo jūsų lūkesčių ir piniginės storio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)