Nulūžęs nagas

Labai neskoningai atrodo skirtingo ilgio nagų manikiūras. Jei nors vienas nagas nulūžo, verta paaukoti ilgus kiekvieno piršto nagus ir sulyginti jų ilgį.

Nenatūrali nagų forma

Labiausiai pavykęs manikiūras idealiai pabrėžia jūsų natūralią nagų formą. O įvairios variacijos, tyčia pailginti ir nusmailinti nagai atrodo labai neestetiškai.

Apsilupęs lakas

Nagai turi būti tvarkingi, net jei lakuojate juos labai šviesiu ar bespalviu laku, jau nekalbant apie ryškių spalvų laką. Tokiu laku nulakavus nagus, išryškėja visi defektai, todėl ryškus ar tamsus lakas turi būti labai patvarus. Vos tik jis pradeda luptis, nedelsdamos nuvalykite nagus ir nulakuokite iš naujo.

Ryškūs raštai

Jūsų rankos turi visada būti moteriškos ir išpuoselėtos. O laukinis manikiūras, pavyzdžiui, dalmantino raštais ar langeliais marginti nagai aplinkiniams kels tik juoką. Jauskite saiką!

Ryškūs, bet trumpi nagai

Dar viena dažnai pasitaikanti klaida. Jei jums nepavyksta užsiauginti ilgų nagų ir nenorite jų priauginti, tačiau vis vien norite lakuoti, rinkitės tik šviesius, neryškius tonus. Trumpi nagai, nulakuoti tamsiu laku, atrodo tarsi apgraužti, o pirštai atrodo trumpesni.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)