„Kodėl „Žolė“? Todėl, kad pavasaris. Taip pat norėjosi atkreipti dėmesį ir į globalius dalykus - klimato atšilimą, smurtą prieš gyvūnus. Po šiuo pavadinimu taip pat slepiasi ir daug kitų dalykų, apie kuriuos žmonės nenori kalbėti, nes bijo. O kalbėti reikia“,- DELFI sakė V.Gigevič.

Šukuosenų meistro šou išryškino ir naujausias šio sezono tendencijas - dėmesį plaukų spalvai bei aksesuarams. V.Gigevič teigimu, šį pavasarį ir vasarą madingos ryškios, tačiau pastelinės spalvos. Stilistas taip pat moteris ragina nebijoti plaukus puošti aksesuarais - gėlėmis, segėmis.

Šukuosenų kolekciją demonstravo žymūs Lietuvos žmonės – Karina Krysko ir Saulius Skambinas, merginų grupės „ŠarkA“ narės Kristina Ivanova, Ieva Stasiulevičiūtė ir Gintarė Valaitytė, „Mis Lietuva“ Gabrielė Martirosianaitė, merginų grupės „Pinup Girls“ dainininkės Ieva Ambrazaitė, Simona Šermukšnytė ir Viktorija Sutkutė, pramogų verslo atstovas Justinas Jankevičius ir šokėjas Naglis Bierancas. Renginį vedė garsi Kauno ponia Inga Budrienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)