Dabar madinga madą, kad ji tvirčiau stovėtų, susieti su menu. O gal teisingiau būtų sakyti, ieškoti madai atspirties taško mene? Kaip ten bebūtų, maištautojai ir taisyklių griovėjai – dadaizmo šalininkai – šeimininkaus grožio salonuose, kur maišys naujas spalvas savo pasekėjams – sodrią aviečių, tamsią raudonos rožės, aksominę našlaitės derins su pilka medžio anglies.

Chaosas, derantis prie 80-tųjų prabangos: žvakės efekto cheminis sušukavimas, cukrinės vatos debesys ir cilindro formos kirpimai...

Kolekciją pristatė ir kūrė meistrai profesionalai: Lena Dudinskaja, Raselė Masidunskienė, Liuda Kozlova, Jevgenij Trafimov, Oleg Djačenko, Vardan Israelian , Sandra Noreikaitė. Makiažas - profesionalės vizažo specialistės - Ina Vasilenko ir Jelena Klasinskaja. Manikiūras - Audronė Paliukėnienė ir Vitalija Muraško.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją