Pasak vestuvinių suknelių stilisto, vestuvinėje madoje, galima sakyti, nėra labai madingų ar nemadingų siluetų bei kirpimų, šioje madoje viskas kinta labai lėtai, todėl pagrindiniai siluetai bus visada tie patys, tik kai kurie - labiau madingi, kiti mažiau.

„Noriu nuraminti visas nuotakas - vestuvinėje suknutėje visada bus madinga tai, kas jums tinka, o prašauti galite nebent renkantis suknelę pagal madą, pagal tai ką matėte žurnale , žodžiu – svarbiausiai įvertinti savo figūrą, o jau mados čia gali ir palaukti“, - sako A. Videika.

Kas niekad neišeina iš mados

Tiulis ir pūsta suknelė – niekada neišėjusi iš mados ir, kaip mano A. Videika, niekada neišeisianti. Taip, tiulis būna skirtingos kokybės, kaip ir pūstumas – gali būti lanku, (ko vertėtų galų gale ir visiems laikams atsisakyti) o gali būti ir dešimtimis metrų minkščiausio tiulio, maišyto su vienu kitu sluoksniu organzos, nuo kurių sijonas išsipučia kaip debesėlis ir sveria ne ką daugiau, ir svarbiausia, jis juda kartu su jumis, jis banguoja, skleidžiasi kaip žiedlapis ir plaukia tartum jo neveiktų žemės trauka.

Taigi tokie sijonai madoje, su tokiais jūs atrodysite kaip princesės, tačiau, kai kurios detalės išduos, kad jūs ne ta princesė iš pasakos, o ta, kuri tvirtai stovi ant žemės; keliavusi, mačiusi, uždirbanti ir mėgstanti išdaigas; kokios tai detalės? – viršutinė dalis, kuri gali priminti tiesiog susagstomą palaidinę, viršutinė dalis, pasiūta iš sluoksnio tiulio, o visa kita dekoruota nėriniais bei siuviniais, kišenės sijone, griežtas (gal net metalinis) diržas – čia jau junkite fantaziją, bet nepersistenkite.

Kita tendencija – vestuvinė suknelė vis labiau tampa panaši į prabangią vakarinę suknią, su ypač gilia de colte, prigludusia lyg antra oda, pabrėžiančia kiekvieną figūros linkį. Ir aš sakau „taip“ tokioms suknutėms – o kodėl ir ne, vestuvių ceremonija vis labiau liberalėja ir tikrai nebūtina tuoktis santuokų rūmuose.

Tekste panaudotos VAMP mados namų nuotraukos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)