„Noriu, kad moteris jaustųsi išskirtinė. Lauko gėlių raštus derinau su puošnumu ir elegancija, kuria spindi kolekcija“, - pasakoja dizaineris Egidijus Rainys. Tai romantiška, rafinuota kolekcija su dizaineriui būdingu retro prieskoniu.

Gėlių raštų motyvas atsikartoja audinių marginime, faktūroje ir siuvinėjime. Baltos, oranžinės ir juodos spalvų kolekcijoje dominuoja medvilnė ir medvilnė su šilku.

Dizainerio E. Rainio suknele pasipuošusi manekenė Kristina Bertašiūtė sulaukė mados žinovų dėmesio ir komplimentų, apsilankiusi „Chloe“ mados namų kolekcijos pristatyme Paryžiuje. Stilingus žmones fotografuojančiam mados tinklaraščiui „Sartorialist“ publikavus lietuvės nuotrauką, beveik pusantro šimto komentatorių gyrė merginą ir jos paryžietišką įvaizdį.

„Malonu, kai žmonės, nežinantys, iš kur mergina ir dizaineris, kūręs suknelę, vadina tai tikru Paryžiaus stiliumi. Noriu, kad ir lietuvės pasijustų tikromis paryžietėmis, apsivilkusios mano kurtomis suknelėmis“, - sako dizaineris.

Prancūzijoje kolekciją pristatęs E. Rainys sulaukė užsakymo ir iš užsienio. Dalis kolekcijos vyks į Kuveitą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją