2014-2015 m. rudens - žiemos sezonui dizaineris pristatė šiugždančius juodus su šviesiais dryžiukais flanelinius kostiumus. Kostiumai praplėtė vyriškumo įvaizdį. Dizaineris šį sezoną naudojo ir odą – plačioms kelnėms, seksualiems siauriems sijonams, taip pat į pačią platėjančiam paltui su plačia apykakle. Moterims – suknelė, puošta skaisčiai raudonais nėriniais.

Kaip visada, nuo kolekcijos raibo akys. Žiūrovams, regis, ypač patiko be rankovė suknelė iki kelių iš dryžuoto žakardo. Kiekviena spalva buvo siuvinėta skirtingais motyvais. Paprastas ir kartu stulbinamas dizainerio fantazijos kūrinys.

Šį pavasarį Charlesas Jamesas pristatys vakarinių suknelių kolekciją, tačiau kol kas nesiginčijama, kas tikrasis meistras. De la Rentos kolekcijoje – ne viena stulbinamai graži vakarinė suknelė.

Vienos iš dailiausių – rožinės spalvos šilkinė suknia su burgundiško vyno spalvos korsetu ir raudona suknelė nuogais pečiais, papuošta auksiniais blizgučiais. Priekyje kiek trumpesnės, nei nugaroje suknelės neslėpė manekenių kulkšnių. „Oskaras“ Oskarui?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją