Bliuzonai

Šį sezoną dizaineriai ne tokie azartiški sportinio stiliaus atžvilgiu, tačiau jo atgarsių iki šiol galima aptikti. Pavyzdžiui, bliuzonai iki liemens vis dar yra madingi. Dėmesį atkreipti vertėtų į modelius su ryškiais raštais, kuriuos galima nešioti ne tik lauke, bet ir patalpose, vietoj švarko.

Ilgos striukės su gobtuvais

Praktiškos ilgos striukės su gobtuvais – tiesiog nepamainomos bet kokiu oru. Jas nešioti galima ankstyvą rudenį, iki pat pirmųjų žiemos šalčių. Į tokias striukes gali būti įsegamas kailinis ar vilnonis vidinis sluoksnis, galima apsieiti ir be jo. Svarbiausias tokių striukų privalumas – kišenės, optimalus ilgis ir universalumas, leidžiantis jas nešioti ir prie džinsų, ir prie gėlėtų moteriškų suknelių.

Odinės striukės

Juodas baikerių striukes šį sezoną keičia spalvotos odinės striukės. Beje, juodos vis dar išlieka madingos, tačiau spalvos yra geriausias vaistas nuo rudens niūrumo.
Kombinuotos medžiagos

Dizaineriai nesiliauna eksperimentavę su faktūromis ir siūlo labai netikėtų kombinacijų. Specialiai tiems, kurie nemėgsta pūkinių striukių, jie sugalvojo naujus modelius. Pūkinės striukės su vilnonėmis rankovėmis arba vilnoniais įsiuvais atrodo pakankamai neįprastai ir stilingai. Tai tikras atradimas naujų sprendimų gerbėjams!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją