Moteriškų drabužių kūrėjai LIVI design savo naujausią kolekciją pavadino “SPARNAI”, išreikšdami mintį, kad šį nepaprastą pakylėjimą kartais gali suteikti ir tinkamai parinktas rūbas. 2015 m. pavasario/ vasaros kūrėjų kolekcija skirta atostogoms ir laisvalaikiui.

LIVI design prekės ženklo kūrėja Lina Sliosoraitė – Janušauskė ir šį kartą liko ištikima mėgstamiausiai spalvų gamai, jaunatviškiems, neperkrautiems detalėmis siluetams bei natūralioms medžiagoms.

Šios vasaros madų sezono kodiniai žodžiai yra melsva ir dryžuota. Neatsitiktinai drabužių kolekcijoje „SPARNAI“ karaliauja jūros mėlio dvelksmas, bebaimius jūreivius primenantys dryžiai, saikingai pilka bei puošniai balta spalvos. Visi modeliai puikiai dera su šiuo metu itin madingais margaspalviais aksesuarais ir stambesniais papuošalais.

Kolekcijoje vyraujančią spalvų gamą pagyvina koralų spalvos kelnės, derančios prie baltų lininių ar medvilnės palaidinių. Marga glaustinukė, nuspalvinta jūroje skęstančios saulės atspalviais, jau susilaukė išskirtinio klienčių dėmesio dėl praktiškumo bei tobulo derinio su tamsiai mėlynos spalvos kelnėmis ar sijonu.

Kolekcijos „SPARNAI“ suknelės – tinkamos tiek dienai, tiek vakarui, neįpareigojančiam pasimatymui gamtoje ar susitikimui su draugais. LIVI drabužiai skirti jaunatviškoms moterims bei išskirtinės kokybės ieškančioms merginoms.

Fotosesijoje dirbo:

Modeliai: Viktorija Santockytė; Bernadeta Jonavičiūtė
Visažistė: Vilma Sliosorienė
Šukuosenų meistrė: Erika Kliaudaitienė
Fotografė: Aura Šimkienė / www.aurafoto.lt
Batai ir rankinės: Terdeco
Meninės dekoracijos: Gaila Akelienė / www.studijag.lt
Video: Tomas Virsilas
Papuošalai: ZUPER (Aušra Župerkaitė-Karoblienė)

LIVI prekės ženklo kūrėja Lina Sliosoraitė – Janušauskė yra baigusi Kauno J. Vienožinskio menų fakultetą. Dizainere ji dirba ketverius metus, „SPARNAI“ yra penktoji kolekcija.

Kūrėja yra laimėjusi „Įspūdingiausio reginio“ prizą tarptautiniame mados šou „Apkalbos“ 2012 metais.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)