„Ši kolekcija pasakoja apie tai, kad kiekvienas iš mūsų turime tamsesnių norų ir fantazijų. Ne žiaurių ir piktų, bet slėpiningų ir aistringų. Dažniausiai žmonės jas slepia ir to drovisi. Tą pajutome net ieškodami modelių – buvo tokių, kurie mūsų nakties tematikos išsigąsdavo. Tačiau šią tamsiąją pusę tikrai turime visi. Renginio tikslas ir buvo ją pristatyti, pažadinti bei leisti žiūrovams tuo pasimėgauti be jokių baimių“, – pasakojo Valerijus Gigevič.

Stilizuoto pristatymo metu pasirodė 30 modelių, kurių šukuosenomis rūpinosi pats Valerijus su komanda, makiažu – jau dvejus metus kartu su kirpėju dirbanti Giedrė Marcinonytė, o pikantiškais rūbeliais – dizainerė Kristina Valančiūtė. Muziką pristatymui sukūrė Antanas Antanėlis – jaunas ir perspektyvus prodiuseris bei didžėjus, netrukus Anglijoje išleisiantis savo pirmąjį singlą. Prie muzikos rengimo prisidėjo ir „Draugiškų projektų“ komanda, vadovaujama Ievos Rasimaitės.

Valerijus Gigevič ekstravagantiškomis kolekcijomis ir anksčiau stebino padoriuosius vilniečius – jo renginiuose buvo galima pamatyti ir gėjų bučinių, ir nuogų moterų krūtinių, ir viso kito, ko neatlaikytų sekmadieninės bažnyčios mėgėjai. Tačiau tie, kuriuos tai traukia, į renginį kviečiami nemokamai. Tereikia „Facebook“ socialiniame tinklalapyje susirasti „Valerij Gigevič kolekciją“, susidraugauti ir 19.30 atvykti prie menų fabriko „Lofto“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją