Geometrija

Meilė geometrijai tęsiasi. Nagus šią vasarą puošia rombai, langeliai ir trikampėliai, išbarstyti po nago perimetrą.

Nagų meistrai siūlo kurti geometrines figūras iš kelių kontrastinių spalvų.

Skanūs nagai-ledinukai

Naudodami ryškius lakų atspalvius, nagų dizaineriai išmoko kurti manikiūrą, primenantį ledinukus. Apsiginklavę paprastu dantų šepetėliu ar teptuku, galėsite nupiešti ant nagų įvairiaspalves spirales, juosteles, imituojančias vaikų mėgstamą saldainį.

Toks manikiūras sukurs 3D efektą ir dovanos išties skanius nagus.

Gėlių tema

Gėlių raštai jau trečią sezoną nepalieka podiumų, populiarūs jie ir manikiūre. Švelnios lelijos, rožės, ramunės - oranžerijai ant nagų sukurti jums prireiks plono teptuko, švelnių atspalvių lako ir šiek tiek meistriškumo. Jei nesiseka piešti, galite apsiriboti mėgstamos gėlės formos lipdukais.

Prancūziškas manikiūras

Prancūziško manikiūro variacijos šį sezoną išties stebinančios. Nagų dizaineriai siūlo mums pakeisti standartinę geometriją ir vietoje klasikinio lankelio piešti dvigubą kontrastingų spalvų liniją, apverstos širdies formą, smulkų tinklelį, nėrinius ar metalines grandines.

Ir, žinoma, vis dar populiarus spalvotas prancūziškas raudonų, oranžinių, žalių tonų manikiūras, kurio variantai buvo pristatyti Paryžiaus ir Niujorko madų šou.

Pusmėnulio manikiūras

Atvirkščias prancūziškas manikiūras šį sezoną taip pat suskambėjo naujai. Pagrindinė mados kryptis - tai kontrastinis pusmėnulio manikiūras, kai linija prie odelės (pusmėnulis) ir nago pagrindas piešiami skirtingų, visiškai priešingų spalvų. Nagų dizaineriai siūlo derinti ryškias ir ramias spalvas. Tačiau nedraudžiama naudoti ir dvi ryškias spalvas duetu. Juk madingas vasaros nagų dizainas turi pakelti nuotaiką.

Žirneliai

Žirneliai štai jau antrą sezoną apsukę daugelio dizainerių, nuo Marco Jacobso iki Michaelo Korso, galvas. Šiuo raštu siūlome padailinti ir nagus. Nagų dizaineriai rekomenduoja sukurti skirtingų spalvų žirnelių raštą ant vieno tono fono, galima naudoti ir nekontrastingą gamą, jei jums patinka klasika.

Žirneliai - tai pats lengviausias ir neįkyriausias dizainas, geriausia jį piešti specialiu tam skirtu įnagiu.

Laukinių gyvūnų raštai

Leopardo, zebro, gyvatės ar netgi povo plunksnos - viskas, ką sugebėsite nupiešti.

Apranga ar bateliai ant nagų

Stilingą korsetą, su kuriuo ir burleskoje pasirodyti būtų ne gėda, sukuriame ant nagų per minutę. Tam tikslui pasiimame baltą ir juodą lakus, taip pat bazę ir tvirtinimo priemonę.

Užtepame bazę, ant viršaus du sluoksnius balto lako. Plonu teptuku piešiame iš nago šonų dvi plonas juosteles juodu laku, visiškai užtušuojame išskirtas dalis šonuose. Sujungiame tas dalis susikryžiuojančiomis linijomis, kurias piešiame juodu laku. Šoninių dalių viduje baltu laku piešiame vertikalus taškus. Padengiame nagą tvirtinimo priemone.

Manikiūras-smokingas taip pat ne itin sudėtingas. Jums prireiks: pagrindo ir tvirtinimo priemonės, pastelinio, juodo ir balto lako.

Užtepkite pagrindą, padžiovinkite. Tuomet du sluoksnius pastelinio atspalvio (rožinio ar smėlio spalvos). Ant baltos nago dalies užtepkite juodą laką, juo nago centre nupieškite peteliškę, virš jo - tris taškus vertikaliai iki baltos nago dalies, o peteliškės centre - baltos spalvos tašką.

Sportbačiai ant nagų gausis akimirksniu, jums prireiks pagrindo, tvirtinimo priemonės, baltos, juodos ir sidabrinės spalvos lako.

Užtepkite bazę, tuomet du juodo lako sluoksnius. Baltą nago dalį išskirkite balta spalva. Dantų šepetuku palei šonines linijas vertikaliai teptelkite po tris sidabrinius taškus. Tai būsimos skylutės raišteliams.

Sujunkite dvi viršutines skylutes tiesiai, tuomet likusius „suraišiokite“ sukryžiuojant. Paskutinę taip pat sujunkite tiesiai. Ant baltos nago dalies nupieškite atvirkščią lankelį juodu laku, tai jūsų sportbačio priekis. Padenkite tvirtinimo priemone.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)