„Nesutinku, kad tik raudoną spalvą galima vadinti aistros spalva. Mano manymu, daugiau aistros ir paslaptingumo moteriai suteikia juoda spalva. Be abejo, raudona – tai tradicinė spalva, tačiau ji veikiau padeda įsijausti į vilioklės vaidmenį. O štai juoda nuteikia aistringai,“ – sako M. Petruškevičius.

Kalbėdamas apie aprangą, skirtą Valentino dienai, stilistas teigia, kad šios šventės ypatingai nesureikšmina. Anot jo, moteris turėtų būti pasitempusi, o svarbiausia - elegantiškai atrodyti kiekvieną dieną. Tačiau Valentino diena galbūt labiau įpareigoja nuolat skubančias moteris tą dieną daugiau dėmesio skirti savo aprangai.

„Svarbu, kad moteris atrodytų elegantiškai, būtent elegancija, o ne spalva yra svarbiausia,“ – įsitikinęs M. Petruškevičius.

Stilistas pažėrė patarimų ir vyrams.

„Vyrams vasario 14-osios proga patarčiau išsitraukti iš spintos kostiumus. Valentino diena puikiai tam tinka. Juk dėmesį moteriai galima parodyti ne tik gražiais gestais, bet ir tinkama apranga bei gerais kvepalais“, - teigia lietuviškosios mados guru.

O štai dizaineris Aleksandras Pogrebnojus prisipažino, kad „man aistringiausia spalva galbūt yra violetinė, bet viskas priklauso nuo situacijos, nuo asmenybės, pagaliau kiekvienas gali turėti savo aistros spalvą“.

Kalbėdamas apie aprangą Valentino dienai, A. Pogrebnojus akcentavo kiekvienos moters individualumą.

„Siūlyčiau kuo mažiau klausyti svetimų patarimų, o labiau įsiklausyti į save. Derinti aprangą reikėtų atsižvelgus į tai, kur moteris eis, su kuo leis laiką. Mes juk negyvename kokioje Šiaurės Korėjoje, kur visiems tinka tie patys dalykai! Moteris turėtų spręsti pagal save - ar gerai jaučiasi, dėvėdama vieną ar kitą rūbą? Tik tuomet, kai jausis gerai, ji bus pati gražiausia ir atkreips į save jai patinkančio vyro dėmesį“, - sako A. Pogrebnojus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (92)