Kokio ilgio lietpalčiui teikti pirmenybę? Madingiausias šį sezoną – lietpaltis iki kelių. Toks lietpaltis universalus, jis tinka ir prie kelnių, ir prie suknelės.

Blumarine

Be to, jis puikiai apsaugos nuo skvarbaus rudeninio vėjo. Tačiau dizaineriai siūlo ir mini versiją, kai ilgis - iki pusės šlaunų.

Sezono hitas

Žymiausi madų dizaineriai neatsispyrė galimybei padirbėti su oda. Praktiški, stilingi ir madingi lietpalčiai iš patogios nešioti odos pristatyti Valentino ir Helmuto Lango kolekcijose. Žinoma, toks stilius tiks ne kiekvienai merginai. Bet jei odiniai rūbai – jūsų stilius, verta pasimatuoti.

Givenchy
Hermes
Valentino

Madingos lietpalčių spalvos

Šiam rudens – žiemos sezonui dizaineriai retai siūlo rėkiančias, ryškias spalvas. Naujovių nedaug – rekomenduojama rinktis tarp sodrių tamsių ar jaukių šviesių atspalvių.

Shiatzy Chen
Vivienne Westwood
Vivienne Westwood
Vivienne Westwood

Madingiausios spalvos – ruda, smėlio, juoda, tamsiai mėlyna.

Comme des Garcons
Jil Sander
Blumarine
Jil Sander
Kenzo

Šį sezoną atkreipkite dėmesį į raštą – tikslus ornamentas, nekrintančios į akis gėlytes. Tokios detalės lieknina. Jeigu jus traukia ryškesni modeliai, atkreipkite dėmesį į Vivienne Westwood, Tracy Reese, Zac Posen kolekcijas.

Just Cavalli

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)