Mados sekėjos su didžiausiu malonumu mūvi klasikinių modelių kelnes – tarsi ką tik ištrauktas iš vyro spintos. Populiarios ir moteriškesnės šio rūbo versijos.

Plačios kelnės

Garsių mados namų kolekcijoje ateinančiam sezonui gausu vizualiai apimtį kuriančių rūbų – laisvai krintantys siluetai itin populiarūs. Plačios kelnės į madą su trenksmu grįžo 9-ąjį XX amžiaus dešimtmetį.

Tarp madingiausių modelių – palazzo stiliaus itin plačios laisvos kelnės, galifė kelnės ir vadinamosios banano tipo kelnės. Tokios kelnės ne tik labai stilingai atrodo – su jomis labai patogu. Plačių kelnių modeliai puikiai tinka bet kokios figūros moteriai, nes puikiai maskuoja tai, ką galbūt norisi paslėpti.

Palazzo tipo kelnės

Madingiausias 2014 metų pavasario ir vasaros drabužis – palazzo tipo kelnės. Tai itin plačios retro stiliaus kelnės, aukso amžių išgyvenusios praėjusio amžiaus 7-ąjį dešimtmetį. Tokio modelio kelnės puikiai slepia stambias kojas. Palazzo kelnės itin stilingai atrodo prie švarkų, elegantiškų šilko palaidinių ir marškinių.

Prie tokių kelnių priderinusios elegantišką švarkelį, puikiai atrodysite darbe. Vakarui toks kelnių modelis taip pat idealiai tiks, jeigu jos bus pasiūtos iš lengvai krintančio plonesnio audinio. Taliją pabrėžkite platesniu diržu ir niekas negalės suabejoti jūsų moteriškumu ir nepriekaištingu skoniu.

Banano formos kelnės

2014 metų šiltąjį sezoną bus itin populiarios ir vadinamosios banano formos kelnės, tačiau joms mados kūrėjai pritaikė kelis patobulinimus. Garsūs mados namai, tokie kaip „Hermes“, „Dior“, „Preen“, „Thussardi“, „Emilio Pucci“, savo naujausiose kolekcijose siūlo viršuje plačias, tačiau į apačią siaurėjančias banano formos kelnes – vizualiai kelnių apimtis didesnė ties klubais, o ties kulkšnimis jos gražiai priglunda.

Banano formos kelnės, mūvimos prie aukštakulnių, vizualiai lieknina ir ištempia siluetą.

Aptemptos kelnės (vadinamosios dūdelės)

Itin madingos aptemptos kelnės (vadinamosios dūdelės) ir toliau karaliauja ant podiumų. Tokios kelnės idealus pasirinkimas lieknoms ilgakojėms. BLK DNM rekomenduoja ateinantį šiltąjį sezoną įsigyti trumpokas dūdeles, puoštas odinėmis detalėmis.

Bridžiai ir kapriai

Trumpesni kelnių modeliai, bridžiai ir kapriai, šiltąjį metų sezoną itin aktualūs. Madingos ne tik plačios, bet ir trumpos kelnės. „Hermes“ 2014 metų pavasariui bei vasarai siūlo unikalius trumpus bridžius, padabintus ryškiais raštais. Būta ir modelių iš krokodilo odos. Fantazijai nėra ribų.


Kombinezonai

Dar vienas originalus ir praktiškas madingas pasirinkimas – kombinezonai. Dizaineriai pavasario bei vasaros kolekcijose pristato gausią jų modelių ir spalvų įvairovę. Norite būti madinga, tačiau neskirti tam daug pastangų? Rinkitės kombinezonus, kurie puikiai dera ir kasdienai, ir šventinei progai.

Madingiausi kelnių raštai ir spalvos

Spalvų gama itin plati – praktiškai nerasite atspalvio, kurio mados žinovai rekomenduotų nesirinkti. Ypač norėtume pabrėžti baltos ir švelnių pieno atspalvių svarbą.

Tarp pačių populiariausių – ryškiai mėlynos, žydros, raudonos ir geltonos spalvų kelnės. Į madą išdidžiai grįžta ir metaliniai atspalviai.

Gėlių raštai ir dekoravimas smulkiomis baltomis gėlėmis itin patraukliai atrodo ant kelnių iš perregimų audinių.

„Emilio Pucci“ ir „Etro“ pavasarinėse kolekcijose pražydo visos pavasario spalvos.

Klasika nemirtinga, todėl dizainerių neliko užmiršti ir klasikiniai raštai. Langeliai, juostelės ir taškučiai – jų aukso amžius turbūt niekada nesibaigs.

Šį sezoną kelnių pasirinkimas itin gausus, tad tinkantį ir patinkantį modelį ras net ir pati įnoringiausia mados pasekėja.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją