Penkioliktus metus organizuojamame renginyje, siekiančiame propaguoti mados kultūrą, kolekcijas pristatys jaunieji dizaineriai, studijuojantys arba neseniai mokslus baigę aukštosiose mokyklose. „Apkalbose“ bemiegėmis naktimis gimusius kūrybos vaisius pateiks jaunieji menininkai iš Kauno, Vilniaus, Šiaulių ir kitų miestų. Mados mėgėjai galės pamatyti ir pret- a- porter kolekcijas, ir futuristinius meno eksperimentus.

Mados šou „Apkalbos 2013“ organizuojanti Kauno kolegijos Justino Vienožinskio menų fakulteto Aprangos dizaino katedra žiūrovams žada gaivų mados ir muzikos kokteilį.

Apsilankiusieji vakarėlyje galės ne tik išvysti ir aptarti 18 naujų kolekcijų, tačiau kartu pamatys jaunos ir muzikiniame projekte „X Faktorius“ spėjusios išgarsėti grupės „RSP“ pasirodymą. Televizijos šou dalyvavusi jauna grupė kauniečiams žada parodyti programą, kuri išjudins net didžiausius skeptikus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)