Į paskutinį klausimą pamėginome atsakyti savo naujausia fotosesija „Mes & Fashion“, kurioje šešiems modeliams sukūrėme šešias išskirtines šukuosenas, atspindinčias šviežiausias aukštosios mados šukavimų tendencijas.

Kuriant kiekvieną jų svarbiausia dalis – teisingas plauko ir jo tekstūros paruošimas. Po to belieka suformuoti norimą formą. Kokia tinkamiausia – reikėtų spręsti ne tik pagal žmogaus bruožus, bet ir pagal progą, kuriai šukuosena daroma.

Mada vėl prisiminė aiškias ir grynas formas: tiesus sklastymas per vidurį ir glotniai sušukuoti plaukai arba elegantiškas, žemai susuktas kuodas papuoš ilgaplaukes ir vidutinių plaukų savininkes tiek vakarėlyje, tiek darbiniame susitikime. Sulaižytus ir sklastymu perskirtus plaukus atsveria surišta pašiauštų plaukų uodega. Beje, arklio uodega ir jos variacijos – „karšta“ tendencija šį sezoną.

Išreikštos struktūros plaukai gali būti sušukuoti atgal arba, atvirkščiai, pakelti virš kaktos, suformuojant vadinamąjį „čiubą“.

Plačios erdvės veriasi ir žaismingoms šukuosenoms: papuoštoms lankeliu, perpintomis kaselėmis arba, mūsų atveju – suformavus „lankelį“ tiesiog iš plaukų.

Negalėjome neatiduoti duoklės 60-tųjų madai: Brigitte Bardot primenančios, lengvai išsidraikiusios šukuosenos pakeltais pakaušiais, yra šio sezono hitas. Pateikėme savą šio hito interpretaciją: papurusios tekstūros stipriai sukelta šukuosena, paryškinta sodria baklažano spalva.

Idėjos ir šukavimai: Kūrybinė komanda A-Twins
Stilius: Olga Filatova (Dress Me, O!)
Makiažai: Samanta Kazickiene (NoUBA), Ingutė Kšivickiene (Andre Team)
Foto: Viktoras Morozovas (www.menine-foto.com)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)