Mažulytės

Miniatiūrinė rankinė ant grandinės ar ilgo odinio dirželio – viena madingiausių šį sezoną. Talpumas nėra jos stiprioji pusė, tačiau toks į akis krintantis dizainas taps ryškiu akcentu tiek kasdieniniam, tiek vakariniam įvaizdžiui.

Mažytę rankinę galima pasiimti einant pasivaikščioti savaitgalį, kai nėra būtinybės apsikrauti nereikalingais daiktais. Ji taip pat puikiai pakeis įprastą delninukę, kurią imame eidamos į teatrą ar vakarėlį.

Ypač populiarūs matinės natūralių atspalvių odos modeliai, kurie tiks prie daugumos spalvinių sprendimų – tai patvirtina garsiausių dizainerių 2015 metų pavasario kolekcijų nuotraukos.

Rankinių mados 2015

Rankose

Nors rankines, nešiojamas ant peties ar permetus per petį, vis dar madingos, tikrosios stileivos rankinuką nešis rankoje. Tiks stačiakampio formos, apsipirkimo krepšį ar milžinišką delninukę primenanti rankinė iš minkštos odos. Paprastai ji perlenkta pusiau ir turi nedidelę ertmę rankai.

Naujas moteriškos rankinės formatas šį sezoną papuošė daugelio dizainerių kolekcijas, siūlydamas daugybę variantų dieniniam ir vakariniam įvaizdžiui su raštų, apdailos ir spalvinių sprendimų įvairove.

Rankinių mados 2015

Į krepšelį

Krepšį primenanti rankinė neišeina iš mados jau kelis pavasario ir vasaros sezonus iš eilės, tačiau dabartinė jos reinkarnacija kur kas išradingesnė už pirmtakes. Madingi originalaus rašto perforuotos odos modeliai, papildyti metaliniais užtrauktukais ir stambiais užsegimais, pakeitę aštuntojo dešimtmečio krepšius, puoštus stilingais kutais, o futuristiniai variantai iš plastiko ir neopreno dekoruoti originaliomis aplikacijomis ir gėlių piešiniais.

Neutralių spalvų rankinė-krepšys puikiai derės prie kasdienio biuro įvaizdžio. Ryškią rankinę-krepšį ar jos miniatiūrinį variantą galima pasiimti einant vakarieniauti – margaspalvis aksesuaras su siuvinėjimais ar aplikacijomis, sėkmingai priderintas prie kokteilinės suknelės, taps vakarinio įvaizdžio puošmena.

Klasika ir retro

Vasarą neapsirinksite pasirinkusios klasikinio ar retro stiliaus rankinę. Itin madinga - roplių odos imitacija.

Rankinių mados 2015

Ekstravagancija

Norinčios išsiskirti šį sezoną su savimi gali neštis net kelias rankines. Tai gali būti prie rankines prikabintos kelios mažesnės rankinės arba tiesiog nedidukas krepšelis. 

Vis dar madingos rankinės su kutais, taip pat kailinės ar kailio detalėmis dekoruoti rankinukai.

Neapsiriksite pasirinkusi didelio voko formos rankinę, ypač jei ji bus perregima.

Rankinių mados 2015

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)