Atviras moteriškumas ir moterišką savimeilę glostanti atspalvių paletė, nuo galvos iki kojų rožiniais atspalviais padabinta apranga sufleruoja apie netikėtą, bet nuostabiai gražią, vieną iš esminių šio rudens tendencijų – naująjį moterišką žavesį.

„Rožiniai atspalviai – dailiausias žieminio garderobo papildymas. Juos derinkite su švelniai pilka ir juoda, taip sukursite moteriškumo protrūkį“, pataria „Vogue fashion features“ redaktorė Sara Haris.
„Šią žiemą investuokite į rožinį paltą, mat šį sezoną viršutinių drabužių „topas“ bus rožinė spalva“,- teigia „Vogue“ mados redaktorė Frančeska Burns.
Vilna. Vilnoniai paltai iš „Céline“, „Miu Miu“ ir „Mulberry“ tikrai praskaidrins niūrias dienas.
Ši tendencija naikina ribą tarp vakarinės ir dieninės aprangos – „Nina Ricci“, „Lanvin“ ir „Jonathan Saunders“ podiumu į kokteilinius vakarėlius išžygiuoja nuo apatinuką primenančių iki laisvų tiesaus kirpimo rožinių atspalvių suknelių paradas.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)