Sutrumpintą dvieilį švarko tipo paltą, kurį dėvi amerikiečių jūreiviai, šį sezoną dizaineriai rekomenduoja pasimatuoti ir mums.

Toks variantas puikiai tinka vairuojantiems automobilį – šilta ir praktiška. Atkreipkite dėmesį į tai, kad šis modelis geriausiai dera su kelnėmis, džinsais ar ilgais sijonais.

Klasikiniai tiesaus kirpimo paltai iki kelių ar šiek tiek ilgesni šį sezoną nerudeniškai ryškūs.

Kartu su įprasta spalvų gama (smėlio, kremine, pilka ir juoda), dizaineriai rekomenduoja atkreipti dėmesį ir į ryškių spalvų modelius.

Vyriškumas taip pat tarp šio sezono favoritų. Klasikinio kirpimo paltai, primenantys vyrišką švarką, šį rudenį taip pat populiarumo viršūnėje.

Dar vienas šį sezoną populiarus modelis – vilnonis smokingo tipo paltas, užsegamas viena saga. Pavyzdžiu gali tapti Stellos McCartney modeliai.

Siūlome atkreipti dėmesį į tai, kad šį sezoną paltai atrodo šiek tiek kitaip.

Kai kurie dizaineriai atsisakė apykaklių, kiti eksperimentuoja su forma ir siūlo rudeniškus paltus, panašius į suknias su pūstais sijonais ar chalato tipo paltus.

Daugiausiai dėmesio dizaineriai skiria spalvų gamai ir raštams. Nuobodūs vienspalviai paltai nebeužima lyderiaujančių pozicijų.

Madų namai „Carven“ siūlo paltą su zebro raštais, „Red Valentino“ ir „Oscar de la Renta“ akcentuoja gėlių ornamentus, o „Miu Miu“ eksperimentuoja su ryškiais žirneliais ir dryžiais.

Kalbant apie spalvas, pripažinti rudens favoritai – pastelinių rožinės ir žydros atspalvių paltai.

Tačiau jei pasirinksite brangakmenių (ametisto, smaragdo ar safyro) atspalvių paltą, tikrai neprašausite pro šalį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)