Plius dydžio Holivudo žvaigždės būtent tai ir demonstruoja, o tuo pačiu garsėja kaip stiliaus ikonos bei seksualios moterys. Apvalutėms dera atsižvelgti į šiuos Holivudo gražuolių mados patarimus.

Juoda-balta grafika

Šių metų sezoninėms kolekcijoms būdingos ne tik spalvos, bet ir monochromija. Daugelis dizainerių pristatė savo bekompromisius juodai-baltos gamos variantus. Aktualūs tiek klasikiniai deriniai „baltas viršus - juoda apačia“, tiek ir originalesni baltos bei juodos spalvos deriniai.
AppleMark
Apvaliai figūrai baltos ir juodos deriniai - tikras lobis. Svarbiausia renkantis tokios gamos komplektą - neatrodyti nuobodžiai.

Sėkmės paslaptis - originalios detalės arba neįprastas kirpimas, kuris vizualiai suteiks lieknumo siluetui. Balta spalva padės sukoncentruoti dėmesį į figūros privalumus, o juoda paslėps trūkumus.

Kim Kardashian ir Kate Winslett renkasi šių dviejų spalvų grafinius derinius. Kim pasirinko juodą suknelę-futliarą, kuri priekyje papuošta baltu audiniu. Toks triukas padėjo „ištempti“ siluetą ir vizualiai suteikė Kim figūrai lieknumo.

Kate Winslet, pasirinkusi siaurą Stella McCartney suknelę, tikrai nepralošė. Šoniniai įsiuvai iš juodo audinio suteikė nepakartojamo moteriškumo jos figūrai.

Paprastesni juodos ir baltos spalvos deriniai taip pat sėkmingai atrodys pilnoms figūroms. Galite apsirengti visiškai juodai, pavyzdžiui, juodas kelnes ir švarką papildyti dryžuota palaidine, kaip tai padarė Kelly Osbourne. Praplatinti švarko pečiai pakoregavo figūrą ir nukreipė dėmesį nuo pilnų klubų.

Vyriško stiliaus kostiumas

Vyriško stiliaus kostiumas ant moteriškos figūros atrodo labai sėkmingai su sąlyga, kad kelnių bei švarko plotis ir ilgis pasirinkti teisingai.

Apkūnioms moterims puikiai tiks kelnės, priglundančios klubų srityje ir gan laisvos apačioje. Rinkitės prigludusį švarką, kiek žemiau klubų - jis sukurs reikiamą talijos akcentą ir paslėps pilvuką.

Kim Kardashian pasirinko sniego baltumo kelnių kostiumą.
AppleMark

Futliaro formos suknelė

Suknelė-futliaras - tai jau nebe mados tendencija, o absoliutus „must-have“ kiekvienos damos garderobe. Ją gali nešioti ir apkūnios damos, jei tik pasirinks teisingai. Tokia suknelė tiks bet kokiai situacijai, ar tai būtų dalykiniai susitikimai, ar kokteilių vakarėlis.

Šį rudenį dizaineriai siūlo tiek griežtus juodos, tamsiai mėlynos spalvos futliarus, tiek ir stilingus futliarus su leopardo ar abstrakčiais raštais.

Stilinga futliaro formos suknelė - tikras lobis apkūniai damai. Vienintelė taisyklė - ji turi turėti nustatytą formą ir derėti su griežtai priderintais aksesuarais.
Beyonce Knowles
Pavyzdžiui, Beyonce kojos ir klubai gan apvalūs. Šiuos trūkumus ji puikiai slepia vilkdamasi stilingas futliaro formos sukneles.
Dainininkė Beyonce.
Beyonce labai mėgsta moteriškus apdarus ir pirmenybę teikia būtent suknelėms. Jos garderobe suknelės-futliarai - absoliučiai skirtingos, tačiau visos jai puikiai tinka.

Rinkdamosi avalynę prie tokių suknelių, atkreipkite dėmesį, kad geriau pirmenybę teikti klasikiniams laiveliams atvira nosele. O štai bateliu ir basučių su dirželiais apie kulkšnį geriau atsisakyti. Jie vizualiai sutrumpins kojas ir suteiks figūrai daugiau apkūnumo.

Masyvūs drabužiai

Šį rudenį nei viena madomis besidominti dama neapsieis be jaukaus „oversize“, arba per didelio dydžio, palto ar megztinio. Nepaisant savo masyvumo, tokie paltai ar megztiniai vizualiai gali suteikti jūsų figūrai lieknumo. Pakanka laikytis poros paprastų taisyklių: su tokiu paltu ar megztiniu dėvėti pakankamai siaurą apačią (sijoną, suknelę) ir vilkėti paltą neužsisegant. Dvi vertikalios palto kraštų sukurtos tiesės ištemps jūsų siluetą ir suteiks lieknumo.
Adele

Tokių paltų modelių gerbėja - dainininkė Adele. Jos garderobe gausu „oversize“ paltų, kuriuos ji drąsiai derina su ilgaauliais batais ir aptemptomis kelnėmis. Rinkdamosi tokius paltus nesidrovėkite, išbandykite pačius originaliausius spalvinius derinius, prisiderinkite tvidą ir langelių motyvus, kurie suteiks jūsų įvaizdžiui elegancijos.

„New Look“ stilius

Penkiasdešimtųjų stiliaus suknelės neįtikėtinai gražiai atrodo apkūnių formų savininkėms. Jos pabrėžia pagrindinį tokios figūros savininkių privalumą - apvalią krūtinę, palieknina taliją, o puošni apatinė dalis paslepia trūkumus - pilnas kojas ir klubus.

Šį sezoną penkiasdešimtųjų stilius vėl populiarus. Dizaineriai siūlo tiek klasikinius suknelių variantus, daugiausia vakarui, tiek ir originalesnius sprendimus, kaip kad puošnūs sijonai iš ryškios odos ar perregimų nėrinių, suderinti su kontrastuojančios spalvos švarku.
Labai elegantiškus penkiasdešimtųjų stiliaus apdarus pasirinko Kelly Osbourne ir Adele. Pirmoji sukūrė žaismingos tiulio princesės įvaizdį, o antroji pasirinko kiek kuklesnį, tačiau ne mažiau prabangų Valentino variantą su gan uždara kaklo sritimi ir puošniu sijonu su išsiuvinėtomis raudonai-rožinės gamos gėlėmis ant juodo fono.

Net Jennifer Lopez, vilnijančių vakarinių drabužių gerbėjos, garderobe yra tokia puošni ir neįtikėtinai moteriška suknelė.
Pasirinkite ir jūs sau ką nors panašaus, papildydami apdarą elegantiškais laiveliais žemu kulniuku ir nedidele rankine.

Pankiškas stilius

Šį rudenį pankiškas stilius karaliauja mados podiumuose. Dabar oda, užtrauktukai ir spygliai - ne tik gatvės stilius. Norite stebinti ir šokiruoti? Studijuokite skandalingosios dainininkės Beth Ditto stilių.
Itin prigludusios suknelės, atviri mini, originalūs raštai ir neįprasta apdaila, patys netikėčiausi aksesuarai, ryškus makiažas - visa tai yra Beth Ditto. Pats Karlas Lagerfeldas, labai kritiškai vertinantis moters išorę ir negalintis pakęsti apkūnumo, pavadino ją stiliaus ikona ir savo mūza.
Beth Ditto
Jei toks neįprastas stilius jums tinka pagal charakterį, drąsiai jį išsistudijuokite ir kurkite savo nepakartojamą stilių.

Žvaigždžių, kurios negali pasigirti idealiais parametrais 90-60-90, įvaizdžiai ir pavyzdžiai veikiausiai leis daugeliui moterų suprasti, kad grožis nėra ir negali būti vienodas. Ir svarbiausia kiekvienos moters užduotis - nepriklausomai nuo svorio, rasti savo stilių ir pabrėžti būtent savąjį grožį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)