Kaip rašo vogue.com, svarbiausia gražus raištis, o ne kokia klostė! Tai - vienos minutės efektyvus stiliaus triukas, tereikia elastingos medžiagos. Tiesa, figūros siluetas labai priklauso ir nuo to, kaip surišite kaspiną, tad nebijokite pabandyti įvairių variantų, kol rasite jums gražiausią ir labiausiai tinkantį.

„Viskas, ko reikėjo – gabalėlio mano drabužio ir tvirtai surišti kaspiną, kurio galus paslėpiau marškinėlių viduje. O dėl gerai pasirinkto surišimo aukščio, mano liemuo atrodė plonesnis”,‒ patarimais dalinasi „Vogue" mados žurnalistė Liana Satenstein.

Be to, pamirškite kaspino rišimą tik priekyje. Išdrįskite eksperimentuoti: riškite nugaroje ar šone, aukščiau ar žemiau. Tiesa, mados specialistai pabrėžia, jog kaspiną geriausia rišti apatinėje liemens dalyje: taip apsidrausite, kad ne per daug odos atidengiate.

Gražus surišimas virš klubų ne tik gražina liemenį, bet ir nukreipia žvilgsnį į kūno vidurį, todėl žemesnio žmogaus liemuo atrodo ilgesnis.

„Vogue" nuotraukų redaktorė Sophia Li pripažįsta, kad dar mokykloje įsimylėjo didelio dydžio palaidines ir jas pradėjo rišti.

„Mokykloje mes buvome priversti nešioti didesnio dydžio drabužius, todėl pradėjome juos rišti“, ‒ pasakoja Sophia.