Pasak ekspertų, pavasarį neapsieisime be neoninėmis spalvomis šviečiančių sportbačių, drąsiai dekoruotų aukštakulnių, vėl grįžtančių žaismingų balerinos tipo ir įsispiriamų batelių.

Moteriškam įvaizdžiui pabrėžti – akinami aukštakulniai

Mėgstančios eleganciją nudžiugs išvydę ekstravangancija dvelkiančius aukštakulnius. Šį pavasarį jie išsiskirs metalinių detalių gausa, skirtingų spalvų pado ir pakulnės deriniais.

Nesuklysite pasirinkusios tiek ryškių, tiek pastelinių spalvų derinį. Ypač populiarūs mėtų, persikų, švelnios smėlio ir rožinės tonai.

Vertinančioms klasiką skirti juodos, pilkos ar smėlio spalvos aukštakulniai. Rinkitės avalynę su platforma ar stora pakulne. Nors tai praėjusio sezono tendencijos, tačiau ne mažiau svarbios ir šiemet.

Įsispiriami ir balerinos tipo bateliai grįžta

Ieškančioms patogumo rekomenduojama atsigręžti į jau klasika tapusius balerinos tipo batelius, kurie gali būti puikūs vėlyvo pavasario palydovai. Pasak Deichmann stilistų, jie bus dar žaismingesni: subtiliai dekoruoti kaspinėliais, gausiai puošti įvairiomis kniedėmis, blizgiomis akutėmis.

Šį sezoną verta dairytis ir batelių su metalo imitacijos noselėmis. Pasiūti iš kelių kontrastingų spalvų medžiagų, taip pat atrodys itin stilingai. Pagrindinės medžiagos: satinas, minkšta ir lakuota oda, veliūras.

Šviežiausia naujiena avalynės plokščiu padu mylėtojoms – įsispiriami bateliai su liežuvėliu (angl. „loafers“). Jų spalvų, medžiagų ir puošybos tendencijos panašios kaip ir balerinos tipo batelių. Juos derinkite prie 6-ojo deš. stiliaus siaurų kelnių, kostiumėlių su kelnėmis ar lengvo audinio suknelių.

Laisvalaikiui laikas išsirinkti sportbačius

Net jeigu iki šiol nebuvote sportinio stiliaus avalynės gerbėja, šis pavasaris tiesiog vers iš naujo į ją pažvelgti. Madingiausios neoninės mėlynos, raudonos, geltonos, oranžinės ar žalios spalvų sportbačiai ir kedai. Kuo ryškesnės detalės – tuo geriau. Stilistai atkreipia dėmesį į avalynę su išsiskiriančiais batraiščiais ir siūlėmis. Tai viena iš didžiausių šio sezono naujienų.

Pavasarį, kaip niekad, bus madingi kedai paaukštinta pakulne, kurie į gatves įsiveržė dar rudenį. Esminis skirtumas šį sezoną – daug intensyvesnės spalvos ir didesnė modelių įvairovė. Sportbačiai paaukštinta pakulne ar „inkariukai“ su kniedėmis tobulai tiks žingsniuojant judriomis miesto gatvėmis.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)