Per kelias dienas tikrai nepavyks sporto salėje atsikratyti tų kelių papildomų kilogramų. Jūsų linijas gali užmaskuoti tinkamo kirpimo, tamprūs, gerai tinkantys jūsų figūrai džinsai. Perpraskite savo kūno tipą ir bus paprasta išrinkti!

Apkūnesnių moterų džinsai turėtų būti arba juodi, arba tamsiai mėlyni, jokiu būdu ne garinti, nes didelės šviesios dėmės tik dar labiau kreips aplinkinių žvilgsnius į jūsų šlaunis.

Turėkite omenyje, kad pernelyg aptempti ar pernelyg laisvi džinsai gali jus vizualiai storinti, o to juk nenorite? Rinkitės tamprius džinsus, pagamintus iš geros kokybės audinio, nes juk su jais judėsite, vaikščiosite, taigi tokie bus patogesni. Kad džinsai dailiai suformuotų figūrą, jie neturi būti pasiūti iš labai elastingo ir plono džinso, nes išryškins visus apvalumus. Rinkitės tamprų, tačiau standesnį audinį.

Auksinė taisyklė – tinkamas kirpimas. Džinsai turėtų būti platėjantys (bent šiek tiek), kad vizualiai atrodytumėte lieknesnė ir aukštesnė. Kuo didesnis kontrastas tarp jūsų šlaunų storio ir blauzdų apimties, tuo platesnės turėtų būti ir klešnės - kojos atrodys proporcingesnės. Taip pat turėtumėte rinktis džinsus, kurie paslėptų atsikišusį pilvą. Rinkitės džinsus aukštu ar vidutiniu liemeniu, jokiu būdu ne pažemintu.

Kitas variantas – džinsai ir ilgesnės (obuolio figūrai) arba pečių liniją platinančios palaidinės (itin tinka plačių klubų moterims).

Visuomet pirkite platėjančius džinsus, ypač jei jūsų klubai kiek didoki. Beje, platėjantys džinsai ateina į madą!

Kelnės turėtų būti ilgos, kad uždengtų jūsų batus net tuomet, kai važiuojate dviračiu.

Moterims, turinčioms didoką apatinę kūno dalį, rekomenduojama rinktis džinsus didesnėmis kišenėmis, prisiūtomis arčiau viena kitos - jos vizualiai sumažins užpakaliuką. Plokščią užpakaliuką turinčioms moterims derėtų rinktis modelius su aukštai prisiūtomis kišenėmis.

Stilingas diržas padės atkreipti dėmesį į jūsų liemenį ir nukreipti jį nuo kitų apvalių kūno dalių. Šį aksesuarą naudoja nemažai moterų, turinčių, pavyzdžiui, didelę krūtinę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)