Ji nepardavė namų, nesiskiria su vyru, tiesiog kuria naują vestuvinių suknelių kolekciją, kurią jau lapkričio viduryje pristatys Vilniaus rotušėje.

V. Jakučinskaitė nuo pat darbo pradžios ištikima dviem audiniams - tiuliui ir gipiūrui. Todėl ir naujoje jos vestuvinių suknelių kolekcijoje dominuos šie, jos mėgstamiausi, audiniai.

Specialiai vestuvių parodai „Išteku.lt“ Viktorija planuoja sukurti šešias skirtingas sukneles. Dizainerė įsitikinusi, kad geriau sukurti ir pristatyti mažiau, bet tai padaryti kokybiškai.

Naująją vestuvinių suknelių kolekciją Viktorija planuoja pristatyti ypatingai, tam tikrame fone.

„Sugalvojau tris atskiras temas. Pagal jas sukursime tris visiškai skirtingas aplinkas ir jose pristatysime, tas temas atitinkančias sukneles. Šiais laikais žmonės mėgsta temines vestuves, todėl nuotakos suknelė dažniausiai būna įkomponuojama į šventės temą.

Pavyzdžiui, Provanso tema asocijuojasi su violetine spalva, levandomis. O tarkime, miško fėjos tema - reikalauja žalių dekoracijų, miško improvizacijos, žalios spalvos. Jei nėra vestuvių temos, tada paprastai šventėje dominuoja spalva: raudona, mėlyna arba žydra,“ – patirtimi dalijosi jau dešimt metų vestuvines sukneles kurianti dizainerė.

Viktorija Jakučinskaitė
Viktorija Jakučinskaitė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)