„Mes nusprendėme pašviesinti plaukus, juos dažėme sruogomis. Iš viso buvo padaryti 3 dažymai. Pirmiausia dažėme visą plaukų ilgį sruogomis, paskui dažėme šaknis ir galiausiai ant sruogų formavome atspalvį. Tai suteikė žaismo, sruogos žaižaravo ir plaukų spalva atrodė gyvesnė“,- pasirinktą techniką komentavo stilistė Eglė Saunorytė - Kinderienė.

Kirpimas buvo pasirinktas klasikinis, nes dalyvė pageidavo, kad plaukus būtų galima susirišti – taip įpareigoja medikės darbas, kur plaukai negali plaukai plaikstytis.

„Kadangi kirpimas nebuvo labai įmantrus, padarėme įdomesnį sušukavimą. Naudojome plaukų suktukus ir senovinį metodą, laikėme susuktus šiltus plaukus ir gavome švelnias bangas. Mūsų tikslas buvo suteikti plaukams kiek įmanoma daugiau purumo. Pasirinktas dažymas sruogelėmis tarsi sukūrė sluoksnius, atsirado tam tikras plaukų sluoksnių judėjimas ir tūris vizualiai tapo didesnis“,- aiškino stilistė.

Vizažistė Viktorija Beliakova šiai projekto dalyvei parinko klasikinį dieninį makiažą, kuris švelniai paryškino moters bruožus. Drabužiams buvo pasirinktos juoda ir balta spalvos pagal Gražinos charakterį.

Projekto dalyvė prisipažino nesanti didelė mėgėja lankytis kirpyklose, tačiau jau norėjusi pokyčių ir šiek tiek pakoreguoti išvaizdą. Rezultatu liko labai patenkinta, nes šukuosena atrodė tikrai šventiška. „Gaila, kad pati nemoku pasidaryti tokių gražių bangų“,- šypsojosi moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (115)