Bet ėmusis darbo paaiškėja, kad viskas ne taip paprasta, kaip atrodė teoriškai: rankos dreba, todėl spalvoti tampa ne tik nagai, bet ir visi pirštai.

Pamačiusios rezultatą neretai nusispjauname ir prisiekiame sau daugiau niekada nebesiimti saviveiklos. Visų pirma, nusiraminkite (taip, jūs tai galite). O tada perskaitykite tris genialias gudrybes, kurios padės jums įvaldyti tobulą manikiūrą namų sąlygomis. rašo purewow.com.

1. Nykščius visada lakuokite pabaigoje. Jie labai praverčia, jei (kai) reikia pavalyti išteptas vietas. Pradėkite nuo smiliaus arba mažojo piršto. Ir tada iš lėto, atsargiai nusilakuokite visus kitus.

2. Dominuojančios rankos nagus lakuokite atvirkščiai. Kad abiejų rankų nagai būtų vienodai lygiai nulakuoti, galvokite atvirkščiai: paimkite lako teptuką į nedominuojančią ranką ir laikykite ją kuo stabiliau, nejudinkite, o po teptuku pakiškite dominuojančią ranką ir judinkite ją. Taip laku nagus padengsite lygiau.

3. Nebijokite laku ištepti odos aplink nagą. Lai lakas pernakt gerai nudžiūva ir sukietėja. O kitą rytą duše lengvai nusivalysite visas klaidas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)