Būtent tokia – moteriška ir lengva – bus ateinančio pavasario mada. Štai pagrindinės jos tendencijos:

Demonstruojami apatiniai

Ši tendencija formavosi kelis sezonus iš eilės: iš pradžių iš po palaidinių tarsi netyčia ėmė šmėžuoti liemenėlių kraštai, vėliau pasirodė šilkinės pižamas primenančios palaidinės.

Ateinantį pavasarį tradicinę suknelę visiškai pakeis ažūrinė nėrinių kombinacija iš atlaso. Tokių pavyzdžių galima rasti garsiausių dizainerių kolekcijose.

Atviri pečiai

Klasikinės iškirptės ir palaidinės ant petnešėlių naujajame sezone nebus tokie madingi variantai, kaip siluetai su apnuogintais pečiais. Dizaineriai pateikė itin moteriškų variantų, kurie idealiai tiks šiltoms vasaros naktims.

Pusrutulio formos rankinė

Tarp daugybės aksesuarų šį pavasarį svarbiausia vieta tenka pusrutulio formos rankinei, kuri suteikia įvaizdžiui lakoniškumo ir tam tikro aptakumo. Tokia rankinė puikiai tinka ir į biurą, ir į vakarėlį – jos universalumas tik dar labiau sustiprina jos patrauklumą.

Tinkliukas

Populiarumo piką išgyvena ir tinkliukas – nuo dienai skirtų palaidinių iki ilgų sijonų ir vakarinių suknelių iki grindų, jis puošia daugelį 2016 metų pavasario kolekcijų, eilinį kartą pabrėždamas savo seksualumą.

Plisavimas

Ir toliau populiarumo nepraranda plisavimas. Vietoj žieminių prislopintų tonų midi ilgio sijonų ir ilgų sarafanų iš plisuoto audinio šį pavasarį puošimės ryškiais plisuotais drabužiais. Pirmenybė teikiama ryškiai geltonai, oranžinei ir koralo spalvoms.

Plokščiapadės šlepetės

Kalbant apie avalynę, plokščio pado patogumas ir universalumas ir toliau išlieka populiaresnis nei gundantys aukštakulniai. Pavasario kolekcijų hitu tapo odos ir tinkliuko šlepetės be jokio užkulnio.

Plonas džinsas

Klasikinį džinsą keičia lengvesnis jo variantas, tinkamas šiltesniam orui. Kombinezonai, sijonai ir netgi švarkeliai iš tokios džinsinės medžiagos pasižymi tokiu patogumu, kad galima dėvėti juos kelias paras iš eilės.

Viktorijos laikų rankovės

Ieškodami teatrališkesnės išskirtinai moteriško įvaizdžio versijos dizaineriai įkvėpimo ieškojo Viktorijos epochos estetikoje – pūstos rankovės ir žabo, taip pat stambūs gėlių raštai tampa naujuoju šio pavasario „must have“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)