I. Baltrušaitienė modeliams parinko švelnų ir lengvą makiažą, kurio pagrindiniu akcentu tapo raudonos lūpos, sakoma pranešime spaudai.

Valentino diena visad buvo siejama su raudona spalva, kuri kiekvieną moterį priverčia pasijausti seksualesne ir patrauklesne tiek savo, tiek kitų akyse“ – teigia vizažo ekspertė.
Pasak I. Baltrušaitienės, kiekviena mūsų savo rankinėje privalo turėti raudoną lūpdažį, kuriuo š.m. Šv. Valentino dieną rekomenduoja pabrėžti kiekvienoje slypintį moteriškumą.
D. Andriuškaitės ir S. Starkutės koketišką įvaizdį pabrėžė raudoni apatiniai, kūną nusėti blizgučiai bei žaismingiausias fotosesijos gretas papildęs dalyvis – vos 3-ijų mėnesių sulaukęs Akita Inu veislės šuniukas – Hatchi.
Fotografės Evelinos Šumilovaitės nuomone Šv. Valentino diena neapsiriboja tik poromis. „Ši diena apima ne tik du vienas kitam trauką jaučiančius žmones. Tai gali būti puikus pretekstas teminiam raudonų pižamų vakarėliui artimiausių draugių rate ar proga palepinti save SPA ar grožio procedūromis“ – teigia fotografė.

Garsūs Lietuvos modeliai puikiai perteikė siunčiamą I. Baltrušaitienės ir E. Šumilovaitės Šv. Valentino žinutę – meilės dieną švęskime kitaip.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)