Purewow.com pateikia penkis patarimus, kaip prižiūrėti sportbačius, kad jie kasdien atrodytų taip pat gaiviai, kaip pirmą dieną parsinešus iš parduotuvės.

Melamino trintukas (kempinėlė)

Ši maža kempinėlė yra tarsi dievo dovana išteptiems sportbačiams.

Sudrėkinkite ją ir švelniai patrinkite dėmes ant sportbačių audinio ar gumos.

Actas

Neturite melamino kempinėlės? Taip pat puikiai veikia paprastas actas.

Pamirkykite į jį skudurėlį ar popierinį rankšluostį ir tada švelniai patrinkite nešvarumus ar dėmes.

Rimtoms dėmėms - šampūnas

Tarkim, ant sportbačio kulno atsirado riebalų dėmė. Čiupkite švarų skudurėlį (arba seną dantų šepetuką) ir pamirkykite jį į patį švelniausią savo turimą šampūną. Naudokite šiltą vandenį ir švelniai trinkite dėmę, kol ji ims putoti. Pamatysite, kaip dėmė iš lėto nyksta!

Nauji batų raišteliai

Patikrinta praktikoje: sportbačių raišteliai išsipurvina daug greičiau, nei patys sportbačiai. Galbūt dėl riebalų nuo rankų (rankos būna išteptos kremu arba tiesiog ne visada būna švarios) arba dėl to, kad jie kartais velkasi žeme.

Kaip ten bebūtų, tai vienas iš greičiausių būdų vizualiai atnaujinti savo sportbačius.

Paskutinė priemonė: baltas nagų lakas

Baltu nagų laku akimirksniu užmaskuosite nedideles, bet įsisenėjusias dėmes ant baltų sportbačių. Vis geriau, nei pirkti naują jų porą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)